субота, 29. јул 2017.

ZRNCA (2602)

ANAGRAM
Zagonetaštvo je, zašto kriti,
ono što se samo umom ćuti,
zato želim, MA, NEK' GA I TI
prepoznaš u prvoj minuti!
Autor: Ilija Ozdanovac

5 коментара:

N. Petkovski је рекао...

ENIGMATIKA

(nije baš u prvoj minuti od objave, ali je u prvoj minuti rešavanja)

Slavko Bovan је рекао...

Ih, Nikola, vjerujem da bi odgovorio i za 10 sekundi samo da nisi proučavao fotografiju :))

N. Petkovski је рекао...

Ma rešio sam za 0,000031 sekundu, ali sam mnogo vremena potrošio da dokažem da nisam robot. Naime klikao sam na onim kvadratima na slici pokušavajući da sklonim ruke koje su nezgodno i pogrešno postavljene, ali nikako da se pomere, pa sam odustao i onda morao da klikam na saobraćajne znakove i automobile dok ne ostane nijedan.

IlijaO је рекао...

Ma daj, Nikola, koliko ti je samo trebalo da pročitaš tekst, uključiš vijuge i posložiš, prevedeš na materinji, skužiš o čemu se radi, e onda dok natipkaš , pa se robotiziraš, i taman prođe tih 50 minuta!

N. Petkovski је рекао...

A sta ti mislis, da ja visim na kompjuteru i cekam da se otvori neki novi zadatak pa da odma startujem? Moje ostro inspektorsko oko uoci stvar brzinom svetlosti, a mozak je direktno povezan sa okom i reakcija je u milisekundi. Ali da dokazem da nisam robot, e to traje, traje - dalje, preskoci, oznaci polja sa saobracajnim znakovima, pa otkucaj sva polja sa automobilima ... ma citava mala vecnost.

Tvoj komentar je bio u 17,41 a ovaj moj je u 23,09. Neces valjda reci da mi je bilo potrebno pet i po sati da smislim sta da napisem. :):):):):)