понедељак, 24. јул 2017.

EDL SU 30. SEPTEMBRADanas je, sa organizatorima „Dana ludaje“ dogovoreno da se „Enigmatski Dani ludaje“ održe u subotu, 30. septembra 2017. godine. Planirane aktivnosti (najmanje):
-Skupština EK „Kikinda“
-Četvrto otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka
-Drugi sudoku-turnir
-Proglašenje pobednika i dodela priznanja za takmičenja održana tog dana, kao dodela pehara za najbolju ukrštenice, najbolji rebus i najbolji anagram na konkursu „EDL“. Takođe, dodeliće se pehar pobedniku 6. Memorijala „Đuro Knežević“
-Zajednički ručak
-Treći internacionalni skup enigmata (Razgovori na aktuelne teme)
Grad obezbeđuje ručak za sve učesnike, pehare, diplome, 15.000 dinara za nagrade i neke nenovčane nagrade, dok će EK „Kikinda“, uz pomoć sponzora, obezbediti ostale „potrepštine“ kako bi „Enigmatski Dani ludaje“ bili što uspešniji. Planirano vreme je od tradicionalne kafe (oko 9.00-10.00) u „Maloj radionici kafe“ do kasnih večernjih sati u subotu, odnosno do nedelje popodne za one koji ostaju na spavanju u Kikindi. 
 

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Narednih dana EKK ima jako zgusnut raspored aktivnosti, ali izdržaćemo nekako.
Za 15 dana je Široki Brijeg (biće nekih članova tamo)
SES - 18. avgusta
Početatak septembra, početak školske godine, aktivnosti po školama ("Kikindske enigme")
22-24 septembra SOZAH
30. septemar Dani ludaje

Slavko Bovan је рекао...

U velikim smo pregovorima za jednu izuzetno važnu aktivnost za 16. septembar. Ako to bude realizovano (ne zavisi od nas!) biće to pun pogodak.

Dragiša Cetić је рекао...

Samo kad bi bilo bliže!

Belirac је рекао...

Organizatori SOZAH-a u Belom Manastiru pozdravljaju odluku da EDL bude 30. septembra. To znači da više nema prepreke da se ekikijevci okupe prvo u Belom Manastiru, a onda i u Kikindi.
Inače, za dolazak u Beli Manastir ima već dosta najava. Pored ostalih, stiže nam i Štefan iz Ljubljane.