петак, 28. јул 2017.

SVETSKI KVIZING U KIKINDI

Kikinda domaćin Svetskog juniorskog prvenstva u kvizingu

Međunarodna kvizing asocijacija (International Quizzing Association) organizuje od ove godine novo takmičenje u znanju – Svetsko juniorsko prvenstvo u kvizingu. Takmičenje je namenjeno svim ljubiteljima znanja mlađim od 19 godina, a održaće se u subotu 16. septembra 2017. u 12 sati (po našem vremenu) u većem broju gradova širom sveta. Takmičenje se odvija u vidu rešavanja pismenog testa, a takmičari će u svim mestima u isto vreme odgovarati na istih 120 pitanja. Više o pravilima takmičenja možete pročitati na zvaničnom sajtu OVDE. Nakon takmičenja, svi rezultati će biti objedinjeni u jednu, svetsku rang-listu na sajtu takmičenja.
Srpska kvizing asocijacija i Enigmatski klub “Kikinda” (EKK) će se pridružiti ovom takmičenju. Jedna od lokacija održavanja takmičenja biće Gimnazija “Dušan Vasiljev” u Kikindi, ulica dr Zorana Đinđića br. 7. Pozivamo sve zainteresovane takmičare iz Srbije i regiona mlađe od 19 godina da se pridruže takmičenju. Učešće je besplatno, a EKK će za najuspešnije učesnike obezbediti prigodne nagrade.

Molimo zainteresovane da se jave organizatorima putem  e-maila kako bismo pripremili dovoljan broj primeraka testa. Organizatori takmičenja su Vanja Tomašev (064 8848286, vanjatomasev@yahoo.com) i Slavko Bovan (slavkobovan@yahoo.co.uk).

3 коментара:

IlijaO је рекао...

E, tako se to radi! Još jedno pozitivno brojanje za one koji su pridonijeli dizanju rejtinga EKK !

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, kod nas je sve svjeCki, kao i samo članstvo :)
(Biće novih mladih članova, garantovano)

Slavko Bovan је рекао...

Već stigle 4 prijave :)