недеља, 18. март 2018.

JUČE U ĐEVĐELIJI

Takmičenje povodom 25 godine EK "Cepium" iz Đevđelije. (Fotografija Dimitra Kaeva preuzeta sa Fejsbuka).
Čestitka kolegama na vrednom jubileju, čestitka i pobednicima takmičenja. Molim kolege da dopišu imena i prezimena.

5 коментара:

Andon Koloski је рекао...

Стоје, с лева: Ибро Мемишев, Митко Ризов, Љупчо Николовски, Никола Петковски, Ранко Марковић, Јовица Маневски, Драги Јованоски -иза, Гордана Новаковић, Јованче Огнанов, Љубен Мајковски, Милорад Зафиров, Љупчо Марјанов, Димитар Ћаев, Спасо Марковски
чуче: Андон Колоски, Јован Франгов, Сашо Стојов, Никола Крупишки, Тони Рунчев

Belirac је рекао...

Pozdrav kolegama iz Makedonije.
Prvio na slici je Ibro Memišev. Imamo i kolegu s imenom Ibro Memić iz Mostara.

Belirac је рекао...

Mislim da je Nedjeljko trebao zadužiti nekoga da pokupi datume rođenja svih učesnika skupa u Gevgeliji pa da dopuni svoj enigmatski kalendarij.

Nedjeljko Nedić је рекао...

NIsam znao da će sudjelovati i "naš" Nikola. Koji si bio, kolega? I zbilja mi mogao doznati datume i godine rođenja svih sudionika od kojih sam čuo samo za dvojicu.

N. Petkovski је рекао...

Da, učestvovao sam i ja, ali eto nisam se plasirao među vodećom trojicom. I u kvalifikacijama i u finalu nisam imao niti jedan negativan poen, dakle rešio sam sve bez greške, ali plasman odlučuje vreme predavanja radova sudiji. Dakle, nisam bio dovoljno brz, trojica koji su takođe prošli bez negativnih poena, su bili brži. Ali to nije uopšte važno, važno je da smo se sastali, družili, malo se i takmičili i vratili se kućama zadovoljni.
U nečemu sam ipak bio prvi - prvi sam stigao u Gevgeliju, jer sam putovao vozom i stigao znatno ranije od svih ostalih, a razlog je poseta mojim rođacima, pa mi je bilo potrebno slobodnog vremena za to. Meni je bar dan bio najispunjeniji događajima i ja sam veoma zadovoljan.
Što se tiče datuma rođenja sudionika, ja ti mogu kasnije pomoći samo za moje kolege iz Skopja članove skopskog Enigmatskog kluba "Anagram", možda bi nešto mogao da učini predsednik Cepiuma Dimitar Ćaev za ostale učesnike. U svakom slučaju ja sam bio najstariji učesnik ovog druženja.