субота, 31. март 2018.

RADIO BEOGRAD 1


Jutros emitovano na Radio Beogradu 1.
(Omladinsko prvenstvo Kikinde u kvizingu i enigmatici)
VIDI OVDE.

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Emitovano je jutros uz jutarnju kafu (oko 9 sati) ali je objava na TIO malo kasnila dok se ne obezbijedi snimak. "Naš čovjek" zaposlen u produkciji RB1 se pobrinuo da nam stigne originalni snimak.
Zahvaljujemo i dopisništvima RTS-a iz Kikinde i Zrenjanina koji su samoinicijativno zaključili da je ovo interesantno široj slušalačkoj publici, a onda i uredništvu RB1 što su ovo emitovali u odličnom terminu.
(U poverenju vam mogu kazati da imam otvoren poziv da dođem u studio, prvom krilikom kada budem u BG, da malo pričam o našem klubu).
Dobar glas daleko se čuje, a još dalje ako to ide putem radio-talasa.

Slavko Bovan је рекао...

Sutra jeste nedjelja, ali valja poraniti do kioska, pa uz kaficu prelistati dnevnu štampu (Valja se pripremiti za Ananas-kup koji samo što nije).

Slavko Bovan је рекао...

Ekskluzivno obaveštenje: Dodatak u listu Alo, začudo, nije štampan na ijekavici. Sada pratim komentare na blogovima na kojima je bilo: "To ni pas s maslom ne bi pojeo". Ko su oni sa s. i na g. koje je davno trebalo isključiti iz časne organizacije?!(Dupli aršini svoje vrste).

IlijaO је рекао...

Ne treba smetnuti s uma, da je danas, osim Uskrsa i 1. travnja, i zato: Aprilili....

Slavko Bovan је рекао...

Jeste prvi april, ali uopšte se ne šalim. Nekoliko izvinjenja uz klanjanje do zemlje ne bi škodilo. Posebno izvinjenje onih koji kažu: Nikoga časni komentatator nije imenovao s onim "One g...e je trebalo davno izbaciti iz ESS". Da, nije imenovao EKK, a da možda nije mislio na isključenog člana somborskog kluba, onog koga su "principijelno" išutirali, a onda sede za glavnim astalom prilikom promocije njegove knjige? Sumnjam!. Da, možda, časni ne misli na Radakovića jer je rekao šta je rekao, ili pak na uvaženog kolegu Makedonskog koga uputiše tamo gde se niko među pravim kolegama ne upućuje? Sumnjam i to.
Mnogo je pitanja, a premalo odgovora.