субота, 14. септембар 2019.

DANAŠNJA


5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Sinoć smo proveli u prijatnom druženje sa Jovanovićima.

Slavko Bovan је рекао...

Juče sam sreo i razgovarao sam sa nekoliko dragih kolega. Danas planiramo još jedan turistički obilazak banje i kupovina suvenira (to će Milijana) i nazad u Kikindu. Za sada sam vrlo zadoviljan. Ovo mi je trebalo. Nekoliko dana bez stresa.

Slavko Bovan је рекао...

Što se tiče samih susreta, za izvještaje ćete mali sačekati da budu objavljeni na zvaničnom mjestu. Ono što sam u prolazu načuo:
Evidentirano je 40-tak učesnika
Kažu da je dobar smještaj i hrana u Danici ali da je daleko.
(Mi smo u samom centru i vrlo smo zadovoljni).
Malo je takmičara.
Vođeni su neki razgovori.
Mile sekretar nije došao.
Navodno ŽD hoće da isključi Mileta iz Saveza
...
O svemu tome čitajte na drugim mjestima.

Slavko Bovan је рекао...

Demantujem. Informacija da će Mile biti izbacivan je bila NETÀČNA. Nije pominjano.

Slavko Bovan је рекао...

Još jednom se izvinjavam na pogrešnoj informaciji koju sam naveo u gornjim komentarima. Nemam običaj objavljivati neprovjerene informacije, ali eto desilo se jer nisam bio dovoljno oprezan.
Opravdanja nema, ali da probam da pojasnim.
NIKOGA nisam pitao ništa u vezi sa sastancima ESS (koji su održavani) niti o takmičenjima. Jesu me zvali da se takmičim („Mamili me na žute dunje“ ) ali kao i u Mitrovici rekoh: Kad ne može EKK neću ni pojedinačno, pa makar mi dali 72 pehara. Jedino smo nas dvoje učestvovali u kvizu (to sam planirao još na polasku iz Kikinde) jer nam tu nisu mogli zabraniti da nastupimo kao EKK. Nastupismo, a čini mi se da je bilo vrlo uspješno.
Žena i ja smo bili na vikend-odmoru i vrlo sam zadovoljan. Usput smo sretali enigmate i družili smo se. Prijatni susreti svi redom. Dva puta sam išao do „Danice“ da se vidim sa kolegama koji su na Susretima bili nekoliko sati (Radaković, Ivanov, Babić,...). Tamo sam se zadržavao po nekoliko minuta. Lični utisak: Smještaj je dobar, uslovi za takmičenja dobri, ali moglo je znatno jeftinije. (Mi smo bili smješteni u samom centru, u pansionu sa tri zvezdice a „uštedili smo“ skoro 3500 dinara u odnosu da smo bili u „Danici“ – 2 uvezdice)
Dakle, nikoga nisam ništa pitao u vezi ESS, ali mnogo ljudi s kojima sam razgovarao (a razgovarao sam skoro sa svima) sami su mi (a da ih nisam ništa ni pitao) kazivali neke bitne informacije. Većina je zadovoljna jer (citiram) nije bilo svađe i rasprava, a jedna od informacija koju su velikodušno podijelili sa mnom bile je da će se održati Predsedništvo (imaju kvorum“) i da će ŽD izbaciti Mileta. To mi rekoše trojica, a kako mi se to učinilo kao vjerovatna opcija (na ličnom primjeru sam to osjetio) ja to neoprezno objavih. Očigledno su ova trojica nešto krivo shvatili. Naime, nije bilo govora o izbacivanju Mileta iz ESS već je, kako su svi kazali u nedjelju, Mile smjenjen sa mjesta sekretara i da je ve-de sekretara ESS do daljnjeg Zoran Radisavljević.