субота, 13. април 2024.

IDEMO U RABAC (5)

Nova Gradiška, prošle godine (Foto: Vesna Babič)

Bilo je odlično. Učesnici (52) na spisku koji je napravio Nedjeljko Nedić: Boris i Vesna Babič, Zdenko Bakotić, Slavko Bovan, Dragiša Cetić, Nebojša Dragomirović, Josip Dubrović, Tunjo Džijan, Darko Galić, Goran, Irena i Pero Galogaža, Petar Grubišić, Gordana, Hrvoje i Stjepan Horvat, Ivan Hrgović, Anđa Hudolin, Željko Jandragić, Ana, Boris, Luka i Suzana Jelavić, Željko Jozić, Valter i Željka Klaić, Vladimir Kutnjak, Željko Lebeda, Gojko Mandić, Željko Marinović, Stipan Medo, Ibro Memić, Marko Mihaljević, Božo Miljević, Branislav i Julija Modrić, Boris Nazansky, Nedjeljko Nedić, Ilija Ozdanovac, Luka Pavičić, Radoja Racanović, Zoran Radisavljević, Zorica Radunić, Karmenka i Miroslav Sabolčec, Nevenko Soldo, Petar Štambuk, Igor i Mirjana Šupica, Željko Turkalj, Stjepan Varaždinac, Damir Vratković, Ivana Zukanović.

Prema najavama, ove godine bi trebalo da bude još bolje.

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ovo je prilika da još jednom kažem da je meni bilo vrlo prijatno. Hoću još jednom da se zahvalim domaćinima iz Dragalića. Uradili su dobar posao. Zahvaljujem se kolegama i na gostoprimstvu u B. Luci. Bilo je to 4-5 dana za sjećanje. (Koga interesuju izvještaji može ih potražiti na ovom blogu pod oznakom SOZAH). Tamo se možete podsjetiti i sastavljačkog konkursa.

Branko је рекао...

Hvala Slavko!

Slavko Bovan је рекао...

Ekspedicija za Rabac je dobila pojačanje. Ide i jedan kolega koji je iz udaljenijeg kraja nego ja. Ubrzo će se njegovo ime pojaviti na spisku. Ako ja moram krenuti u četvrtak uveče, on mora krenuti 5-6 sati ranije. Sad je sasvim sigurno da će EKK imati i rješavačku ekipu.