уторак, 2. април 2024.

SOZAH (PRIJAVE)


Do sada prijavljeni učesnici  SOZAH-a

10 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ima potencijala da to bude veseo susret.

Анониман је рекао...

Bit će tu još dvadesetak enigmata: Orahovica (oni bi trebali biti sljedeći domaćini), Kvizorama, Raščica, Hajro, Živko, još neko iz inozemstva,... ali neka se sami prijave). Pero

IlijaO је рекао...

Daa...istina! Nije se stiglo prijaviti! Iz Orašja, Privlake i Vk , za sada potvrđeno, stiže ukupno pet osoba: Moja malenkost sa suprugom, Tunjo Džijan sa suprugom i Nedjeljko Nedić čija supruga još razmišlja, da ide ili ne!

Slavko Bovan је рекао...

Dragalić?

Анониман је рекао...

Iz Dragalića najvjerojatnije četvero.
Branko

Slavko Bovan је рекао...

Zasad (samo) jedan učesnik iz Srbije.

Slavko Bovan је рекао...

Džems (Željko Marinović) je jedan i jedini. To je aksiom i to ne treba dokazivati.

Razrada teme: Za svako okupljanje enigmata imam želju da idem (Tako je od 1984. godine do danas, a biće i ubuduće). Dakle, svaki put kada je postojala i minimalna šansa, ja se pakujem i idem. Jedino kada baš nema nikakve šanse, onda patim kod kuće ta tri-četiri dana dok se drugi zabavljaju na licu mjesta.

Svaki put krenem od "pripreme terena" (obezbijedim slobodne dane, unaprijed uradim enigmatske priloge za taj period, ...) a onda krenem u realizaciju. I u onim slučajevima kad su male šanse (kao sad za Istru) "kopam i nogama i rukama" do zadnjeg momenta. Da, postoje razlike u pristupu. Nekad krećem optimistično i krenem ODMAH u planiranje puta, ali nekad (kao sad) objektivno vidim da su male šanse, te krenem od "najvjerovatije neću" (da se manje sekiram ako ne uspijem da odem).

Valteru sam prijavio da vjerovatno preskaćem Rabac, pa je trenutna situacija -"NE IDEM". Juće ćaskam s Najboljom Od Svih Žene i kažem da ću preskočiti SOZAH (novac je najmanji problem) i kažem da mi je žao kad sam vidio spisak učesnika. Imam skladan brak jer me žena poznaje bolje nego što ja znam sam sebe. Reče mi da bi trebalo da idem i da će ona finansirati troškove puta. Volim je jer je duhovita. Naime, to "ona će finansirati" dešava se u danu kada je "svačija kartica" (ona koja glasi na moje ime) orobljena za šoping (Miloš, Jelena i Milijana su kao najezda Huna poharali moj račun, ali ruku na srce i Luka i ja smo dobili nešto, Luka kinder jaje, a ja račun). Poslije ćaskanja, stanje je ostalo isto - NE IDEM.

Uveče gledamo neku seriju ("Tajne vinove loze") i kad god bude radnja u Istri, Najbolja "pecka" - "Da vidimo ima li tebe"?. Ha-ha-ha - odgovaram i ostaje NE IDEM (a žao mi).

Večeras me zove Džems. Prvo neka naša zajebancija o hercegovačkim enigmatičarima (Ko je ko i šta je šta). Pita me Džems da li ćemo se vidjeti u Labinu. Kažem mu kako stoje stvari. Džems neće ni da čuje...Mora se ići.

Evoluirao sam od NE IDEM u MOŽDA IPAK IDEM. Sad treba krenuti u realizaciju projekta, pa šta bude - biće!

Анониман је рекао...

Slavko, bilo bi mi drago da dođeš. Znam da postoje veze Beograd - Rijeka (autobus), a od Rijeke imaš prijevoz do Rapca i nazad u mom aranžmanu. Koliko vidim kreću i neka kola iz Osijeka i Vinkovaca, pa i banjalučka trojka, pa ti vidi. Pero

Slavko Bovan је рекао...

Hvala Pero na podršci. Prvi korak je napravljen (prešao sam u fazu "IDEM"), ali sada nastupa onaj dio zbog koga je i bilo ono "NAJVJEROVATNIJE NE IDEM".
Svakako moram krenuti u četvrtak uveče, ali kojim putem "da najmanje boli". Daljinomjer pokazuje da je to preko 700 km u jednom pravcu.

Анониман је рекао...

Pozdrav svima,
40. po redu SOZAH održat će se kako je najavljeno od 26. do 28. aprila u hotelu HEDERA u Rapcu. Do sada je potvrđen dolazak 57 sudionika. Molim da oni koji se još nisu prijavili, a namjeravaju doći učine to što prije. Još jedna napomena: točan iznos koji će sudionici platiti je 111,20 Eura, dakle 20 centi više nego što sam ranije najavio. nadam se da to neće biti problem.
Vidimo se u rapcu,
Valter Kvalić