среда, 16. октобар 2013.

NOSTALGIJA (40)


Piše mi (nam) Miroslav Cvetković:

 U svom skoro četrdesetogodišnjem bavljenju enigmatikom osvojio sam i nekoliko desetina diploma, povelja i zahvalnica, na raznim takmičenjima u sastavljanju i rešavanju enigmatskih zadataka, na susretima enigmata Jugoslavije i Srbije, povodom nekih jubileja... Desetak, koje su najočuvanije, dobio sam od "Čvora" - na kvalitetnom debelom papiru, lepog dizajna. Tri koje prilažem ispisane su na današnji dan pre trideset jedne godine.

Bilo bi lepo da svako ko je u mogućnosti skenira neke svoje interesantne diplome i postavi ih na ovaj blog. Slavko, siguran sam, neće imati ništa protiv, a svi ćemo se podsetiti nekih takmičenja i jubileja iz naše zajedničke prošlosti!

4 коментара:

Miroslav Cvetković је рекао...

Svi znamo koliko je "Čvor" zaslužan za razvoj enigmatike na ovim prostorima: veoma kvalitetni enigmatski listovi, rečnici, priručnici, organizovanje klubova i saveza, takmičenja u sastavljanju i rešavanju enigmatskih radova, učešće u organizovanju susreta enigmata... Pa i ove diplome - perfektno urađene. I sitnice su važne.

Neki Tip је рекао...

Odmah po objavi napisao sam jedan komentar, ali jednostavno nije ugledao svjetlo. Bio je nešto slično kao što je to konstatirao em ce na kvadrat.

Slavko Bovan је рекао...

Dešava se povremeno da se komentar ne pojavi među komentarima, ali meni (kao administratoru) stigne poruka da postoji pokušaj postavljanja komentar (sa tekstom šta je tamo pisalo).

U konkretnom slučaju, nije bilo ni te poruke. Dakle, bio je neki problem sa internetskim vezama.

Анониман је рекао...

Napisah prije 15-ak minuta kod Adnana koliko je Ivica Osim zasluzan za uspjeh BH nogometasha i neizmjernu srecu koju je narod, toliko zeljan necheg pozitivnog, najzad dobio. To je to - pravi covjek, na pravom mjestu... moze sve promijeniti, pokrenuti process... E, to je bio Stef Horvat za nashu enigmatiku i mnoge od nas pojedinacno. Trebalo bi mu dati nagradu za zivotno djelo.
Hajro