среда, 2. септембар 2015.

AKTIVNOSTI ЕК "KIKINDA"



Narednih dana EK Kikinda“ očekuje niz značajnih aktivnosti.

Danas je dogovorilo da se uključimo u „Zmajeve dečje igre“ koje će se po 22.put održati u Kikindi, u saradnji Kulturnog centra Kikinda i „Zmajevih dečjih igara“ iz Novog Sada. Radićemo kviz za ekipe kikindskih škola koji će se održati 22, septembra. („Zmajeve dečje igre“ su jedna od najznačajnijih dečjih manifestacija koja se održava od 1958. Godine).

Za 19. septembar planirano je učešće nekoliko članova EKK u biciklističkoj rekerativnoj turi za Rumuniju. Moguće je da bude i nekih enigmatskih sadržaja, ali najvažnije da se pojavimo zajedno sa drugim udruženjima građana iz Kikinde kako bismo na svakom mestu pokazali da postojimo. Biće pozvani svi članovi da svojim dvotočkašima podrže ovu nenenigmatsku manifestaciju (30-tak kilometara lagane vožnje). Radimo na duge staze!

Pripreme za Valjevo (2-4.okrobra) teku po planu. Očekuje se brojno učešće članova EKK na Susretima. Trebalo bi da do Valjeva budu izrađene narandžaste majice i šolje sa znakom EKK (za one koji su ih naručili, i koji će ih naručiti).

„Dani ludaje“ teku po planu. Stiže veliki broj priloga na konkurs. Svakodnevno smo u kontaktu sa organizatorima ove manifestacije. Na vreme ćete biti obavešteni o planu za 9.oktobar u Kikindi.

Tekući poslovi se, takođe, obavljaju po planu. Sve obaveze (npr. saradnja sa listom „Nova reč“) izvršavaju se na vreme, a u toku su još neki dogovori. Neki planovi se finalizuju. Tiha voda breg roni.

Član EKK Čedomir Milanović priprema se za Svetsko prvenstvo logičara u Bugarskoj, a klub će probati da se obezbede neki sponzori.

Zbog važnih aktivnosti koje su pred nama, najuže rukovodstvo  biće u stalnom „zasedanju“.
Svim članovima koji svojim aktivnostima (konkretnim radom ili promocijom širom sveta) zahvaljujemo! Posebna zahvalnost ide na adresu nečlanova koji najmlađem enigmatskom klubu na Balkanu pomažu na razne načine. EKK će naći način da se svima oduži.

Napomena:
Zbog nekih pitanja koja stižu evo kratkog pojašnjenja (izgleda da ima nedoumica).
EKK nikoga posebno ne zove da se učlani, ali rado u svoje redove prima sve koji žele. Postoje dve varijante:
1.Članovi koji su preko EKK članovi Enigmatskog saveza Srbije. Oni plaćaju 300 dinara. (Ovo je obaveza onih koji žele da se takmiče na Susretima).
2. Članovi-prijatelji. Oni ne plaćaju ništa, ali imaju obavezu da učestvuju u makar jednoj akciji/aktivnosti kluba (na internetu, uživo, pomoć u organizaciji...).

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Možda ovde da napomenem da će na ovom blogu 13.09. novo izdanje Specijala a 17.09. takmičenje u rešavanju rebusa.

Belirac је рекао...

Da sam bliže i ja bih se priključio biciklijadi za Rumuniju.

Dejan Minić је рекао...

Ne, ne...postoji i treća varijanta. Nisi ni član, ni član-prijatelj, imaš majicu kluba i ponašaš se kao aktivista i ambasador tog kluba:) (Dobre ljude, dobre ideje i aktivnosti svakako valja podržati)

Slavko Bovan је рекао...

Da, Dejane. Ni treća varijanta nije rđava.

Slavko Bovan је рекао...

...i hvala na ovo u zagradi.