уторак, 26. јул 2016.

IDEMO U ČAČAK (6)



Približavaju se Susreti enigmata Srbije koji će se održati u Čačku od 19. do 21. avgusta, te je vreme da se polako formiraju spiskovi učesnika (i takmičarske ekipe). Zbog „nezgodnog“ vremena održavanja  Susreta, te naknadnog pomeranja termina postoji realna „opasnost“ da nas bude manje nego u Valjevu, ali EKK se trudi da ima što brojniju ekipu.
Nakon preliminarne ankete provedene među članstvom EK „Kikinda“, kao „sigurni učesnici“ prijavili su se (abecednim redom):
1. Besničanin Rešad (sa suprugom Enesom)
2. Bovan Milijana
3. Bovan Slavko
4. Cetić Dragiša
5. Đurković Ilija
6. Ivanov Krsta (kao član EK „Bor)
7. Mandić Gojko
8. Nedić Jovan
9. Nedić Vesna
10. Ozdanovac lija
11. Popić Ante
12. Pupezin Zlatan
13. Tomašev Vanja
14. Živanić Milorad

Zbog ranije ugovorenih obaveza izjasnili su se da sigurno preskaču ove Susrete: L. Pavičić, N. Dragomirović, D. Dragoljević, M. Ivanišević, D. Minić i S. Nedić.

Čeka se izjašnjavanje još (najmanje) četvoro članova koji su javili: „Možda!“.
Takođe, učestvovaće i nekoliko članova-prijatelja kao članovi drugih matičnih udruženja (R. Jovičić, G. Jovanović Šarić, N. Petkovski, ...).
Ne zaboravite narandžaste majice!

Što se tiče takmičarskih ekipa, EKK će biti spreman.  Za prve ekipe u jednoj od tri discipline konkurišu (zasad): Rešad Besničanin, Dragiša Cetić, Ilija Đurković, Gojko Mandić i Ilija Ozdanovac. Trebalo bi da u svakoj od disciplina imamo najmanje po dve ekipe.

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Čim neko dojavi da prelazi iz statusa "možda" u "idem" biće pribilježen.

Slavko Bovan је рекао...

Juče pao dogovor o prevozu od Kikinde do Čačka i nazad.