петак, 25. октобар 2019.

SAJAM KNJIGA

Prethodnih godina na Sajmu knjiga održavani su skupovi enigmata (organizovano ili spontano okupljanje). Verujem da će i ove godine veći broj enigmata posetiti ovu manifestaciju, a možda bi bilo dobro da "uskladimo satnice". Možda bismo se mogli dogovoriti da nas što više dođe baš određenog dana i sata. Treba koristiti svaku priliku da se sretnemo i malo "tupimo i oštrimo" o nama omiljenoj temi - enigmatici. Dakle, izvolite predložiti dan za "razgovor uz kafu".

7 коментара:

Belirac је рекао...

Baranjci - i ja s njima - stižu u subotu, 26. X. 2019. godine. Vrijeme dolaska teško je precizirati jer zavisi od čekanja na granici i od gužve na sajmu.
Kad dođe stotinjak ljudi u dva autobusa, onda treba pričekati da vođa puta kupi kolektivnu ulaznicu i da svi - u koloni jedan po jedan - uđu na sajam.

Slavko Bovan је рекао...

Drugi glas za subotu, 26.10.2019.

Migo је рекао...

Treći glas za subotu, 26.10.2019. Vidimo se na autobuskoj, pa polako redom!

Krsta је рекао...

Četvrti glas za subotu, 26.10.2019. Od 11 sati oko štanda "Alme" ili štanda Novosti Enigma u prvoj hali, kao prošle godine. Konačan dogovor oko satnice neka bude 25. oktobra.
Pozdrav.

Slavko Bovan је рекао...

Subota i sajam?

Belirac је рекао...

Dva autobusa Baranjaca kreću na Sajam knjiga u subotu, 26. X. 2019. godine, u 7 sati. Kad će stići, to niko ne zna. Nekad smo stizali do 11 sati, a prošle godine poslije 13.
Krsta i ja se nalazimo na štandu "Alme" u neki puni sat: 12, 13, 14...

Krsta је рекао...

Tako je Jovane. Koji minut pre i posle punog sata. Pa kolege vidimo se.
Pozdrav.