субота, 26. октобар 2019.

ZAGONETAČI SADILI DRVEĆE





ZAGONETAČKI KLUB DRAGALIĆ 
Zagonetači organizirali akciju „Zasadi drvo, ne budi panj!“
I Zagonetači Dragalića sudjelovali su u građanskoj inicijativi Dani kolektivne sadnje drveća u Hrvatskoj. U sklopu akcije "Zasadi drvo, ne budi panj!" zasadili su 40 sadnica hrasta lužnjaka u drvoredu uz cestu koja vodi od središta mjesta do igrališta NK Dragalić i oko samog igrališta. U akciji koju su organizirali Zagonetački klub i Općina Dragalić sudjelovalo je 30 ljubitelja prirode starosti od 5 do 70 godina: učenici i učitelj OŠ Dragalić, članovi Nogometnog kluba Dragalić, DVD-a Dragalić, KUD-a Dragalić, Udruge Tkanica trobojnica, zagonetači i nekoliko mještana.
Nakon uspješno završene akcije nastavljeno je ugodno druženje uz specijalitete koje je priredio naš tajnik Branko Modrić, a mališani su se osladili i sladoledom. Svi sudionici akcije i donatori dobili su prigodne zahvalnice.
Našu akciju podržao je i kolega Dragiša Cetić koji je prije dvadesetak dana sastavio odličnu premetaljku: ISPOD BREZA DIVNA DUNJA!

4 коментара:

Vjeko Hudolin је рекао...

Slavko, hvala na objavi! Ovo je prvi dio akcije nas zagonetača iz Dragalića. U drugoj planiramo posaditi drvored starih sorti jabuka na divljim podlogama!

Slavko Bovan је рекао...

Za pohvalu. Bravo!

Zdenko је рекао...

DUD, IVA, BOR, A ZDESNA PINJ!

Vjeko Hudolin је рекао...

Hvala, Zdenko, još jedna odlična premetaljka!