среда, 29. април 2020.

USKORO

Sa velikim zadovoljstvom mogu da vas obavestim da će uskoro (vrlo uskoro) iz štampe da izađe knjiga u kojoj je Mate Ivandić na zaista zanimljiv način obradio Sinjsku alku.
Autor poručuje: Zahvaljujem se svim enigmatima i enigmatskim časopisima  na ustupanju radova na temu alke, jer ja nemam prostora sve poimenice nabrajati i zahvaljivati se. Svima ću poslati  primjerke.
Reagovanje: Zdenko Capan

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Imam uvid u sve strane ove knjige (sedamdesetak strana) i mogu vam kazati da ovo djelo zaslužuje sve pohvale.
Čestitam kolegi Ivandiću i želim mu da što prije prorade štamparske mašine.

TIO stoji na raspolaganju. Rado ću, ako autor dozvoli, objaviti sve stranice. Siguran sam 100% da će SVI ljubitelji enigmatike iz ovog dijela Evrope aplauzom dočekati ovu vijest.

Slavko Bovan је рекао...

Smatram da turistička organizacija Sinja, grad Sinj, ali i ministarstvo turizma (ili kulture, ili oba ministarstva) MORAJU podržati ovaj projekat. Sinj i Hrvatska će dobiti svjetski značajan turistički, kulturni i enigmatski suvenir.
Kada knjigu budete vidjeli, ne sumnjam da ćete se složiti s mojim stavom.

Gojko је рекао...

Kada krene konj u KAS
SLIKANJA su isti čas!

Zdenko је рекао...

ESTETSKI GALOP I S NJIM JASNE "KVAKE"

Luka је рекао...

kao jednome od suradnika, Mete mi je poslao draft knjige na uvid (i sugestije), te s i ja poigrah s naslovom, i poslah mu:


A SVIJET NOSI MEGASPEKTAKL NJISKE!

Zdenko је рекао...

SAM KONJANIK TE EPSKI STIJEG SLAVE!

Бранислав Никић је рекао...

Biće mi drago da dobijem tu knjigu, jer je u njoj i jedan moj rebus. Što se mene tiče, bio bih zadovoljan i PDF izdanjem, jer ne zahteva nikakve troškove.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Bravo Mate.