понедељак, 27. јун 2016.

ANAGRAMIRANJE (2268)

STARI KER ISTJERA LIJU
Autor: Ljubica Bilalović

9 коментара:

Dusan је рекао...

AUSTALIJSKI TERIJER

IlijaO је рекао...

AUSTRALIJSKI TERIJER

Slavko Bovan је рекао...

Da, da.

Slavko Bovan је рекао...

Većina anagrama Ljubice Bilalović jeste za ocjenu "odličan pet", ali nije loše povremeno istaći pokoji odličan i to naglasiti.
Evo. npr. ovaj mi se baš-baš dopada.

Hajro је рекао...

Pozdrav Ljubice, je li to slučajno da idu anagrami o psima (dobri su, čestitam) ili postoji vezanost za tu temu, odnosno cuke. Ako si "dog person" kao ja eto još jednog podudarnog detalja, sad će to Gojko nama astrološki objasniti. Inače, paradajz berem uveliko, paprike nešto kasne, osjetljiva je to biljka, svašta joj smeta. Uzgred, australski terijer mi je najdraža pasmina od ovih majušnih, dobra opcija za vlasnike koji žive u stanu. Moj je Scottie doživio "stotu", za dva tjedna će napuniti 15, mislio sam Slavku poslati fotos za tapšanje.

Zdenko је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Hajro је рекао...

Izvinjavam se ako sam nekog povrijedio gurajući paščad u našu priču... Sa četveronožnim ljepotanima se družim cijelog života, lako moguće da pretjerujem u pažnji... i nije neki grijeh.

ljubica bilalovic је рекао...


Hvala Slavku i Hajri, a i svim ostalim kojima se moji anagrami sviđaju ;).
A što se tiče životinja, Hajro, pse volim čak i oni mene, ali niša više od toga. Trenutno imam samo kokoši :). A bolji si baštovan od mene, doduše malo ti podneblje pomaže, ipak imaš bolje razultate. Moj paradajz je još zelen, ove godine posebno kasni. Za sad jedem zelenu salatu i mladi luk i krastavce :).
Sretan rođendan Scottiju! ;) Očekujem(o) fotke!
Pozzz.

Sneška је рекао...

Mudro zbori tvoj anagram Ljubice!
Ova pasmina u sebi sadrži još jednu:

AL' JURI TAJ IRSKI SETER!