четвртак, 2. јун 2022.

"KIKINDSKE NOVINE" (618)

6 коментара:

Zdenko је рекао...

Uz sliku nije stavljen odgovarajući anagram :)

Slavko Bovan је рекао...

...a ni osmosmerka nema odgovarajući font.

Миле Јанковић је рекао...

Pa što nisi ispravio, objavljuješ neispravne radove, posle kada izgubiš posao, onda se čudiš.

Slavko Bovan је рекао...

Mile, danima pokušavaš da "zapodjeneš kavgu" na ovom blogu, ali redom te svi ignorišu. Provociraš razne ljude, a oni NIŠTA. Vjerovatno si takav odnos zaslužio. Da ne bi bio toliko frustriran, evo da ti odgovroim a ovu tvoju zabrinutost za moj angažman u Kikindskim novinama.

Da li dozvoljavaš mogućnost da greška nije moja, te da je nisam mogao ispraviti? Ima li ikakve šanse da postoji takva mogućnost? Kikindskim novinama ne šaljem PDF strane već to oni uklapaju, zapravo ne redakcija već agencija iz Beograda. Naravno, pravim greške (ali ne ovog puta). Za razliku od tebe, koji nikad ne praviš nikave greške, griješim jer ipak nisam mašina. Pogriješi čovjek.

A što se tiče ovog drugog, na tvoju neizmjernu radost, nikad nisam izgubio bilo kakav posao svojim propustom. Ne znači da neću i izgubiti u budućnosti, jer povremeno neki mutni tipovi šalju ponude raznim redakcijama nudeći da budu kalifi umjesto kalifa. Nedavno je stigla takva poruka i Kikindskim novinama (ne iz Novog Sada!) a oni su kulturno odbili iako je ponuđen rad za skoro NULA dinara. Rekoše mi da su sasvim zadovoljni onim šta EKK radi, i redovno nam plaćaju dogovoreni honorar.

Pozdravljam te uz zabrinuto pitanje s moje strane: Radi li onaj tvoj blog, ili moraš da trošiš vrijeme i energiju prateći ovaj bezvrijedni TIO?

Миле Јанковић је рекао...

Šta se ljutiš, to što ti radiš to je javan posao, izašlo u novinama, i svako ima pravo da komentariše svačiji rad. Tvoje je da izbegneš greške, a ne da komentariše moje pisanje kada sam u pravu.
Evo, više te neću kritikovati, sve što radiš je ispravno (neću se više javljati na ovaj blog).
A što se tiče one ponude koju je neko slao, to nema nikakve veze samnom.

Slavko Bovan је рекао...

Uopšte se ne ljutim, zašto bih se ljutio? Naravno, sve podliježe kritici.
Ovog puta javio sam se zbog prethodnih 5 - 6 pokušaja da (na primitivan način) isprovociraš kolege koji su imali nekoliko objava na ovom blogu. Od nekoliko (4) članova ESS stizale su poruke da se čude da to sebi dozvoljavaš, ti koji si se u Subotici 2017. godine zalagao da se sankcioniše svako neprimjereno pisanje o kolegama po blogovima i sajtovima. Lazarević mi nije pisao!

Znam da s dotičnom ponudom za Kikindske nemaš ništa. Pisao je jedan zaista, zaista opskuran lik (nije iz Novog Sada!).

Što se tiče argumentovane kritike, ona nikome nije zabranjena. Čak ću ti pružiti priliku da ocjeniš jedan prilog koji mi je poslao Žarko Đokić prije više mjeseci, a ja ga nisam htio objaviti,...ali eto,,,