уторак, 22. октобар 2024.

IMA NEKA TAJNA VEZA

Piše: Stanko Šarac

Poštovani kolega,

Ima neka tajna veza (očito hercegovačka!) među zagonetačima i radovima koji se pojave u tisku! Kakva je veza s Podravinom, možemo provjeriti.
Prošle srijede (16.10.2024.) sam u Ludbregu na jednom kiosku kupio primjerak KVISKOTEKE br. 1356 (a na kiosk je pristigao samo taj primjerak!). U uvodniku je kolega Pauletić objavio moju ideju vezano za spomen na pok. Radoslava Dodiga. Dakako, drago mi je da je ta ideja objavljena pa ćemo vidjeti što će biti s realizacijom!
U tom istom broju je objavljen i RAKIJSKI TANDEM kolege Marinovića. Da bi sve bilo kako priliči ovom jesenskom vremenu, ja sam tada bio svojevrsni što će reći da sam se vrzmao oko kazana (kotla za pečenje rakije) . U vrijeme odmora sam rješavao te križaljke. No, dosjetio sam se to i registrirati na prikladan način. Uvjeti i nisu bili optimalni, ali se nadam da priložena fotografija potvrđuje gornje navode.
E, sada, neka netko kaže da ne postoji hercegovačka veza, a bjelodano je da to potvrđuje i KVISKOTEKA s kioska u "Centru svijeta"!
Srdačan pozdrav i sretno na putu i u Paraćinu tebi i svim kolegama! Rakiju samo u zagonetkama, nikako u vožnji!

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Đe su anagramisti? RAKIJSKI TANDEM mami da se istumba.

Анониман је рекао...

U isto vrjeme je Džems u Mostaru na kiosku pio lozu i rješavao križaljku o Ludbregu u Kvis..., a ništa bilo je to u Feniksu. Zloduh

Slavko Bovan је рекао...

Moguće, vrlo moguće!