недеља, 15. март 2015.

KIKINDSKO PODZEMLJE

Eroteka (160)
U subotu je bilo sve po spisku!
Nakon jutarnje kafe (vidi:PO JUTRU SE DAN POZNAJE) te OSNIVANJA pa GRICKANJA I OSVJEŽENJA trebalo je "zaliti" dobro obavljen posao. Prva stanica bio je kafić Siesta na kikindskom trgu. Prvobitno smo se smjestili u centralni dio kafića, ali kako smo bilo pod utiskom uspješne skupštine bili smo prilično bučni (i veseli) te nam je konobar diskretno sugerisao da pređemo u podrumski dio ovog velikog i popularnog objekta (vidi: SIESTA) jer je tamo (citiram) "udobnije i možemo na miru da razgovaramo". Prihvatismo, te odosmo u podzemlje. Evo fotografije kikindskog podzemlja koju je načinio Jovan.
Ovdje smo proveli oko  45 minuta u prijatnom razgovoru te smo nastavili po spisku - MAMUT, pa ŠETNJA ULICOM GENERALA DRAPŠINA, pa RUČAK U RESTORANU BELAVILA, pa KAFA I KOLAČI (+ RAKIJICA) KOD ČLANICE KLUBA, pa RAZMJENA KNJIGA, pa KUD KOJI MILI MOJI.
Ako budete dovoljno strpljivi, i ako vas sve ovo interesuje, moži ćete pročitati nastavak priče o jednom danu u Kikindi!

5 коментара:

IlijaO је рекао...

Kako sam po prirodi praznovjeran, namamiše me u BELAVILU. Misleći, dakle, da ću tamo oči napasati na vili (ma kakve boje kose bila) istretirao nas je Šanji(ka) i to vrlo uspješno!
Al'ostade žal,(priznajem, kratko je trajao)!
I nešto što nisam nikom od prisutnih ispričao: Belavila je jedinstven oveći lokal s hendikepom - naime, toalet je tamo jedna mala prostorija koja ima dva paralelna ulaza međusobno razmaknuta oko metar, i sva potrebita događanja rješavaju se srećom.A kad je puno gostiju?
Pogoditi vrata vodi do primata...

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, očigledno se nisi dobro raspitao. Objekat ima više sala, ali i više "hala". Mora da si malo zabasao.
Jesi li siguran da to nije bio ormar?

Mišo је рекао...

Velika zahvalnost domaćici Milijani: kolač, kafa rakija, prijatna atmosfera...

Slavko Bovan је рекао...

Moralo je biti tako. Zaprijetio sam da ću je isključiti iz kluba ako kolač ne bude dobar!
(Uzgred rečeno, Milijani je bio rođendan 11.03. a Ognjenu 13.03. te je stoga bila pripremljena gomila kolača)

Belirac је рекао...

E pa to za rođendane nismo znali, zato čestitam(o) sa zakašnjenjem. Odsada će valjda i članovi kluba biti uvrštavani u rubriku "Tapšanje"?