субота, 13. фебруар 2016.

KVIZ U KIKINDI

U studiju

Zajednička fotografija nakon kviza (svi su zadovoljni)

Danas je u Kikindi, u organizaciji Enigmatskog kluba „Kikinda“ i TV „Rubin“, snimljeno revijalno izdanje kviza „Pet plus“. Sastale su se ekipe OŠ „Vasa Stajić“ iz Mokrina (najbolja ekipa od 12 škola iz kikindske opštine) i gosti iz OŠ „J. J. Zmaj“ iz Sremske Kamenice koje je priremio Zoran Horvatov, poznati (vrlo uspešni) učesnik više televizijskih kvizova. Pitanja su pripremili Vanja Tomašev i Slavko Bovan.
Za Mokrinčane (plavi) nastupili su: Jovan Dražić, Dobrica Malenčić, Mihajlo Rokvić i u igri „Talenat“ Neda Terzin. Trojka narandžastih bila je: Tijana Ajeti, Luka Tomić i Ksenija Mudri (koja je nastupila i u igri „Talenat“).
Obe ekipe su prikazale izuzetno znanje, te se vodila izjednačena borba od početka do kraja kviza. U konačnom skoru, jedna ekipa (nećemo otkriti koja) za dlaku (svega 4 poena) je srećno i spretno ostvarila pobedu.
Ispred TV "Rubin"

Enigmatski klub „Kikinda“ je za učesnike kviza obezbedio skromne poklone – knjige „Mamutska skandinavka“ i šolje EKK, dok je TV „Rubin“ učesnicima uručio turističko-propagandni materijal. Gosti iz Sremske Kamenice svojim rivalima su poklonili knjige i školski list.
Nakon kviza svi zajedno smo prošetali gradom, te je sekretar EK „Kikinda“  u gradskoj poslastičarnici, u znak zahvalnosti i čestitanja na odličnom znanju, učesnike i pratioce častio kolačima i sokovima.
Grupni portret s mamutom

Televizija „Rubin“ planira da kviz „proširi“, te da u narednoj sezoni učesnici budu ekipe iz cele Vojvodine. EKK će spremno podržati ovo interesantno takmičenje/druženje osnovaca.
O današnjem kvizu napravljen je i prilog za lokalnu televiziju koji će biti emitovan u utorak.

Prvi put u Kikindi

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Kao što vidite, i u 2016. godini EKK nastavlja sa radom punom parom.

Dejan Minić је рекао...

Za pohvalu!

Klubovi iz Kikinde i Bora imaju najviše aktivnosti u radu sa mladima i svaka čast pojedinim entuzijastima na trudu i naporu.

Zoran Horvatov је рекао...

Ksenija Mudri, Tijana Ajeti, Luka Tomić i ja besmo danas u Kikindi na snimanju kviza u TV Rubin. Takmičili smo se protiv škole ''Vasa Stajić'' iz Mokrina i izgubili sa 4 poena razlike, ali to je sad najmanje važno. Najvažnije je da smo se lepo družili i proveli, i da su naša deca imala priliku upoznati lep grad Kikindu.

Krsta је рекао...

Pohvala i od mene EKK za uspešan nastavak TV kviza. Srećno!

Slavko Bovan је рекао...

Kolege iz vojvođanskih opština (a i šire) neka budu spremni da, ako TV Rubin krene u realizaciju ove ideje da animiraju osnovne škole sa svog područja da pošalju ekipe na izlet u Kikindu.