четвртак, 12. мај 2016.

IDEMO NA UNU (10)

Noćas u 01,10 sati u Vinkovce je stigao Nikola Petkovski! Nastavak puta sutra!
(Prilog: Ilija Ozdanovac koji upravo sad pije kafu/kavu sa Nikolom Velikim Makedonskim)

7 коментара:

IlijaO је рекао...

Kako su se po dolasku u Privlaku raspreli enigmatski i ini razgovori i druženje uz laganu zakusku i priloge do otprilike 04 sata, samo je pisac ovih redova budan.
Priprema se doručak, a Nikola pajki!Kušati ću urdu ( po prvi put) koju mi je Nikola kao specijalni poklon donio iz Skoplja, kao i mastiku ( koju sam apsolvirao još 81.u Bitolju).

Slavko Bovan је рекао...

Pozdrav SVIM putnicima za Unu, a posebna zahvalnost svim članovima razgranate dopisničke mreže TIO. Kada imaš specijalne izvještače iz svakog (relevantnog) kutka svijeta, onda ti je lako da "šoferiraš" blogom.

Dejan Minić је рекао...

Ostavite malo urde i za Jovana Nedića:) Prijatan doručak i prijatno druženje!

Vidimo se sutra uveče:)

Hajro је рекао...

Duško i ja (odvojeno) krećemo iz Sarajeva za 2-3 sata. Svima sretan put, vidimo se na Uni.

Belirac је рекао...

E, stvarno, mogao bih i ja probati tu čuvenu - urdu, kad sam već lani u Doboju probao vrele bosanske - pače (iako sam očekivao da će biti iz - frižidera).

Pozdrav sutrašnjim s(u/a)p(u/a)tnicima...

Luka је рекао...

Pozdrav dobrodošlice u Hrvatsku za Nikolu Makedonskog!

Hajro је рекао...

Evo stigli smo danas popodne, Žarko i ja, Duška očekujemo ... evo nas kod Mesuda, nadam se da ćemo moći spavati u hotelu, pun je djece i biće bučno večeras (odlaze sutra ujutru). Da je Slavko ovdje desilo bi se kakvo enigmatsko takmičenje za mlade, Žarko i ja smo pobjegli na Unu, poslije kiše nevjerovatno lijepe igre svjetla... Prognoza je dobra za petak i subotu, nedjelja tako-tako...