четвртак, 6. април 2017.

DANAŠNJI DOPIS

Predsedništvo EKK, nakon današnjeg dogovora, jednoglasno je odlučilo da se uputi dopis Enigmatskom savezu Srbije.
Tekst:


Поштовани,
Пошто смо на посредан начин сазнали да је пререгистрација у АПР-у, извршена на основу записника чија је валидност дискутабилна, Председништво ЕК „Кикинда“ захтева од Председништва ЕСС да на првој наредној седници расправи о томе како је извршена пререгистрација.

Да ли постоје оправдани разлози за пропуштање рока од 15 дана за пререгистрацију? Ако су разлози оправдани, одмах о томе треба обавестити енигматску јавност саопштењем, а ако су разлози неоправдани треба покренути питање одговорности. Не тражимо никакве санкције за оне који су, евентуално, пропустили рок, али треба да се именују одговорни.

Када је већ пропуштан рок, ко је кривотворио записник уношењем погрешног датума? За одговорно лице за овај поступак тражимо санкцију, односно расправу на седници Председништва.
Сматрамо да одмах треба упутити допис са извињењем АПР-у, послати исправан записник (са датумом од 25.02.2017.), уплатити потребну таксу, да покушамо да вратимо све у законске оквире.

ЕК „Кикинда“ неће никада дозволити да неко у наше име врши недозвољене радње и увек ћемо истрајавати у томе да се прописи морају поштовати.

20 коментара:

Rok Ban је рекао...

Jeli poslat dopis D. Lojanici za sajt ESS?

Slavko Bovan је рекао...

Branko, mi smo dopis poslali predsedniku ESS, a na njemu je da dalje postupa (da obavesti koga treba, i vidi da li treba da ide na sajt ESS).

Slavko Bovan је рекао...

Lično mislim da ne treba da ide na sajt ESS (ali ne škodi ni da ide), ali je bitno da ide na prvo zasedanje Predsedništva ESS.

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Izbirsana dva anonimna komentara. Prvi anonimac je bezimeno napisao uvredu, ali nejsano da li je upućena predsedniku ili sekretaru, ili EKK-u, a drugi je anonimno "prozvao" prvog anonimca.
Briše se i jedno i drugo.
Iako za neke poruke ne treba potpis da se prepozna rukopis, pravila bologa nalažu da hrabri anonimci dovode u red brisanjem.

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
IlijaO је рекао...

I ja se pridružujem gornjem komentaru i podržavam ideju, osim "jagnjetine".
Kohortaš bi trebao znati zašto!

Dejan Minić је рекао...

Ja već najavio dolazak u BM sa porodicom i ˝držim˝ vas za tu jagnetinu i prasetinu:)

Mandrak је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Mandrak је рекао...

Ja definitivno ne umem da napišem komentar na ovu temu. Odustajem, da me blogogazda ne bi opet molio da korigujem (a ja već imam 33 godine i kasno mi je za bilo kakve korekcije, mentalni plan mi je bio gotov još pre 30).
Hteo sam samo da kažem da ova pisma tzv. ESS - u nemaju nikakvog smisla. Ako im je trebalo 2 godine da razmotre 5 žalbi, i na kraju ih nisu ni razmotrili, do sudnjega dana možete da im pišete molbe i prigovore.

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Na molbu kolege, obrisana dva komentara.

Belirac је рекао...

Samo podsjećam i prenosim sa sajta ESS-a:

ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ЕСС
25.2.2017
Изборна скупштина ЕСС одржана је, уз неизбежне турбуленције, успешно, према предложеном дневном реду.
Усвојени су извештај о раду за протекли период и извештај о завршном рачуну за 2016 годину.
Скупштина је потврдила одлуку Председништав о "двојном" признању победника у Бору и Врању.
Изабрани су: за председника ЕСС Жељко Димовић, за потпредседника Љубиша Бановић, а изабрани су и остали чланови Председништва.
Честитамо новом председнику. У свом кратком говору на крају састанка он се захвалио на избору и изјавио да ће први посао да му буде рад на уклањању конфликата у Савезу и на добрим међуљудским односима. Желимо му успех. Надамо се да није у питању "немогућа мисија".
Д.Л
(Детаљан извештај биће на сајту када се уради и овери записник).

Mandrak је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Dejan Minić је рекао...

Odmah se vidi da je ovaj poslednji anonimni provokator i da je zreo za brisanje!

Slavko Bovan је рекао...

Samo malo da se priberem od danas dobro obavljenog posla, pa nakon informisanja šta je sve pisano na drugim blogovima po ovom pitanju (vjerujem da je živa prepiska) pa ću da se posvetim i ličnom blogu.

Slavko Bovan је рекао...

Da, Dejane, Mladen je pismen i ne ravi pravopisne greške kao ovaj provokator koji se potpisao njegovim imenom. Obrisano! U međuvremenu sam se informisao i vidim da dotimčni "Mladen" nije ništa objavio (komentarisao) tamo gdje treba, i gdje se očekuje. Tamo je i dalje muk (što je duže neodgovaranje, tišina jače odzvanja).

Slavko Bovan је рекао...

Danas sam imao kratak radni sastanak sa Ilijom Stančulom, počeasnim predsednikom EKK. Predsedništo ima punu podršku i svog počasnog predsednika.

Slavko Bovan је рекао...

Ništa, ništa...samo sam provjeravao datum kada sam ovo poslao. Nije prošlo još ni mjesec dana.