понедељак, 26. јун 2017.

DOPIS SAVEZU


4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Предмет: Седница председништва ЕСС

Поштовани,
Тражимо да нам одмах наведете разлоге зашто легитимни представник ЕК „Кикинда“ није позван на седницу председништва ЕСС која је одржана у Београду 17.06.2017. године.
Све одлуке председништва које се усвоје на седницама на које нисмо позвани сматрамо необавезујућим.
Упозовавамо Вас да нећемо толерисати било какво довођење ЕКК у неравноправан положај у односу на све остале клубове. Увек смо се залагали, а залажемо се и даље, да је свих 11 клубова и секција, без обзира колико имају чланова, потпуно равноправно и према свима изабрани председник мора да се опходи на потпуно једнак начин. Не сме бити „привилегованих“, нити „неподобних“.
Такође, тражимо да све наше дописе разматра председништво, те да добијемо одговор на сва наша питања.

Slavko Bovan је рекао...

Poštovani,
Tražimo da nam odmah navedete razloge zašto legitimni predstavnik EK „Kikinda“ nije pozvan na sednicu predsedništva ESS koja je održana u Beogradu 17.06.2017. godine.
Sve odluke predsedništva koje se usvoje na sednicama na koje nismo pozvani smatramo neobavezujućim.
Upozovavamo Vas da nećemo tolerisati bilo kakvo dovođenje EKK u neravnopravan položaj u odnosu na sve ostale klubove. Uvek smo se zalagali, a zalažemo se i dalje, da je svih 11 klubova i sekcija, bez obzira koliko imaju članova, potpuno ravnopravno i prema svima izabrani predsednik mora da se ophodi na potpuno jednak način. Ne sme biti „privilegovanih“, niti „nepodobnih“.
Takođe, tražimo da sve naše dopise razmatra predsedništvo, te da dobijemo odgovor na sva naša pitanja.

Slavko Bovan је рекао...

Na današnjem sastanku Zlatan je najavio da će narednih dana telefonom pozvati Željka Dimovića.

Slavko Bovan је рекао...

Izvinjavamo se svima koji su navikli na munjevito reagovanje EKK na sve odluke i dopise. Ovoga puta nam je trebalo 9 dana da odgovorimo. (U pitanju su objektivni razlozi zašto se nismo mogli ranije sastati).