недеља, 29. октобар 2017.

OBAVEŠTENJE

Obaveštavam članstvo i javnost da su iz evidencije članova EKK dana 29.10.2017. godine brisani:
Mladen Marković, Vladičin Han, članska karta 26 (učlanjen 15.03.2015. godine) - Brisanje na lični zahtev člana
Zlatko Delić, Banja Luka, članska karta 46 (učlanjen 03.10.2015. godine) - Brisanje na lični zahtev člana
Sekretar EKK, Slavko Bovan

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Svačiju odluku uvažavam, ali se nadam da ovo neće postati masovna pojava. Ovim evidentiram treći slučaj napuštanja EKK iz različitih razloga (prethodno je EKK napustio Radenko Raković koji je član EKK bio dva meseca).
Učlanjenje u EKK je slobodno, napuštanje slobodno. Posao sekretara je samo da evidentira i ažurira listu članstva.

Mladen Marković je razloge svog napuštanja obrazložio javno, dok je Zlatko Delić razloge napuštanja poslao mejlom, pa sam shvatio da ne želi to javno da objavi.

Slavko Bovan је рекао...

Trenutno u evidenciji je 85 članova. Broj će se smanjiti za jedno 5-6 imena na kraju godine jer toliko ljudi nisu ispunili uslov za članstvo koji glasi: Učešće u najmanje jednoj aktivnosti kluba u kalendarskoj godini.

Slavko Bovan је рекао...

Radi javnosti dužan sam da objavim Mladenovo obrazloženje istupanja iz EKK, a Zlatkovo obrazloženje ću objaviti ako to on bude tražio.

Mladenovo saopštenje

Slavko Bovan је рекао...

Moj lični stav, te stav kao urednika ovog popularnog bloga kome tepapo TIO - Od sada, nadalje i ubuduće TIO će povremeno davati linkove do tekstova sa bloga Mladena Markovića za koje procjenim da su od značaja za enigmatiku ili informisanje o enigmatici (Svi se slažemo da na tom blogu ima zaista vrhunskih ćlanaka), a od Mladena očekujem da u komentarima na ovom blogu (TIO) bude onakakv kakav je, što se TIO tiče, bio u 98$ slučajeva, te da totalno eliminiše onih 2% koji bi mogli biti sporni. (Procenti su proizvoljni i tu su samo zadi relaksiranja atmnosfere)

Zlatka pozivam da i dalje šalje priloge za TIO. Rado ću ih objaviti.
Hvala na razumijevanju.