недеља, 18. фебруар 2018.

JUČE U TEMIŠVARU (2)

Putuje i piše: Ilija Ozdanovac
Jučer, trasom Otok- Ilok- Novi Sad- Zrenjanin- Srpska Crnja - Jimbolia- Temišvar, s posebnim zadovoljstvom i uživanjem, u ugodnom društvu, "odrađena" je subota!
Dakle, jedan turistički izlet u Temišvar, pored osobnih interesa, obilovao je i stvarčicama  usko vezanim uz EKK! Dobili smo još jednu poklonicu i članicu  najboljeg kluba u Srbiji ( i šire), a što sam osobno utvrdio u Temišvaru, nakon kontakta s osobljem restorana "Karađorđe". Nakon što izgovorih magičnu riječ "Kikinda", pokazah  službeni dres - sve krenu u pozitivnom tonu!

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Bravo.
Jedan zadatak si obavio.
Nego, javi ti nama da li si ispunio glavni zadatak koji si dobio od predsednika Pupezina. Da li si stupio u kontakt sa rumunskim enigmatima? Primaju li nas u savez Rumunije?

IlijaO је рекао...

E sad- ključni zadatak je ispunjen! Na ključnom mjestu u Temišvaru ( a članovi i "simpatizeri" EKK-a znaju šta to spaja Kikindu i Temišvar)- pored razgovora i pozitivnih razgovora, ostavljen (poklonjen) je dres, uz obećanje prisutnih da će biti umnožen ( hm- neće biti original, ali će poslužiti ) na opće zadovoljstvo ! Plus toga, još nekoliko osoba je izrazilo želju za članstvom u EKK , a rodila se i zanimljiva ideja : savez EKS PANONIJA ENIGMATICA ( KAD SMO VEĆ ŠKARTIRANI!!?- ne(s).eks ...) - činjenica je da se treba širiti i kao "enigmati bez granica"! Ostaje otvoreno pitanje- možemo li se kao takvi natjecati u S. Mitrovici, pa makar i van konkurencije?

Luka је рекао...

Svaka čast Ilija, tako se brane boje voljenog kluba!