уторак, 9. јул 2019.

ZA RAZGOVOR UZ KAFU (33)


Znamo da će se do kraja godine održati četiri (organizovana) okupljanja enigmata:
Dan enigmata u Širokom Brijegu
Susreti enigmata Srbije u Vrnjačkoj Banji
SOZAH u Kraljevici
Enigmatski Dani ludaje u Kikindi
Šta je u vašem planu? 
Na koji od ovih skupova sigurno idete, verovatno idete, možda idete…?

10 коментара:

Belirac је рекао...

Prvo bi trebalo precizirati kad su ti susreti, a posebno da li se vremenski poklapaju SOZAH u Enigmatski Dani ludaje.

Slavko Bovan је рекао...

Poklapaju se!
Ima sugestija da se EDL malo pomjere i da ne budu kada se održavaju Dani ludaje, već sedam dana kasnije. Još to razmatramo, ali takva "eventualnost" mnogo nam komplikuje. S druge strane, ovakvo poklapanje već nam je zakomplikovalo. Naime bio je dogovor da EKK ima ekipu u Kraljevici.

Već milion godina pokušavam skrenuti pažnju da bi trebalo konačno uskladiti datume.

Belirac је рекао...

Pa naravno da EKK treba imati ekipu na SOZAH-u: Ilija-O, Nedjeljko-N, Ilija-Đ, Dragiša-C, Željko-M, Radoja-R, Nebojša-N, Gojko-M...

IlijaO је рекао...

Od 4 , 3 su ulogirani- Široki,Sozah, Kikinda! Banja pa makar i Vrnjačka , mene ne zanima( iako bih htio i mogao ).Razlog je poznat!Pamtim još događaje od lani-SM-, a ništa se promijenilo nije!

Branko је рекао...

Dragalićani će u Kraljevicu!!

Nedjeljko Nedić је рекао...

Na SOZAH idem. Možda i u Široki. Od Kikinde ništo, a iz V. Banje sam isključen.

Бранислав Никић је рекао...

Nadam se da ću doći i u Kikindu i u Vrnjačku Banju. Septembar mi je težak, jer sin kreće u školu, ženin rođendan je 4. a sinovljev 17.

Belirac је рекао...

Sudeći po odgovorima, nema baš velikog zanimanja za enigmatske susrete, pogotovo za Vrnjačku Banju.

Slavko Bovan је рекао...

Danas smo Zlatan Pupezin i ja pretresali enigmatske teme, pa smo se dotakli i ove. Zlatan prati objave enigmatskim blogovima, ali ne komentariše. Danas reče da bi imao štošta da kaže "zamrzivačima".
"Bacili smo oko" i na ESS dodatak u Blicu. Zlatan postavi retoričko pitanje: Da li ovo zajednički prave oni isti što se onako zavadiše?!
Ja sam retorički odgovorio: He-he.

Jovane, što se tiče Vrnjačke Banje, pratimo informacije. Prije jedno 6 mjeseci navodno je bilo više od 30 sigurnih učesnika, bio je nekakav rok za uplatu akontacije do početka jula, na blogu ŽD danima stoji spisak od 20 imena (što enigmata, što pratilaca) ali nikakve nove informacije se ne objavljuju. Šta će biti vidjećemo. Do mene dolaze informacije da će ove godine biti masovnog eskiviranja Susreta enigmata Srbije. EKK, naravno, neće organizovano učestvovati na Susretima u VB, ali moguće je da bude nekoliko članova EKK. Na objavljenom spisku od 20 učesnika koji su platili avans je i jedan član EKK, a još jedan član kaže da će citiram: Doči na nekoliko sati i to u vreme održavanja Skupštine (ako je bude).

Nama u EKK je prioritet organizacija Enigmatskih Dana ludaje.

Slavko Bovan је рекао...

Juče sam imao telefonski razgovor sa kolegom iz Hercegovine. Saznajem da vlada dobro interesovanje za Široki Brijeg. Rekoh da ću se svim silama potruditi da budem na licu mjesta, iako glavni odmor u Hercegovini planiram za oktobar. Probaću da iskombinujem da skoknem do Bune i Širokog Brijega i početkom avgusta (makar na tri dana). Držite mi palčeve (Ovih dana imam mnogo obaveznih obaveza).