четвртак, 12. децембар 2019.

VELIKO FINALE


Večeras su na TV "Rubin" (uskoro TV "Kikinda") snimljene finalna emisija i susret za treće mesto kviza "Pet plus". Bilo je odlično!

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Uspješno je okončan ovaj značajan "posao". EKK bilježi još jedno dobru akciju. Svi članovi mogu da budu ponosni na autorski dvojac, a vjerujem da će i prijatelji kluba pozdraviti ovaj rad sa omladinom.
Jeste bilo naporno za autore i supervizore (15 emisija, preko 700 pitanja), ali kada se sve sabere i oduzme PET PLUS za djecu, televiziju i za nas (EKK).

Slavko Bovan је рекао...

Sada osjećam veliko olakšanje. Moraću srknuti jednu kafu smirušu jer je napetost bila na vrhuncu svih vrhunaca. Odlično znanje u finalnoj emisiji, vrlo izjednačen rezultat, ali kada se sve (svih 15 emisija) okonča bez i jednog jedinog problema onda moramo biti više nego zadovoljno.
Autorski dvojac funkciniše kao "doksa". Podijelili smo zaduženja, dupla kontrola (Vanja mene, a ja Vanju), na samom snimanju takođe zna se ko šta radi i možemo samo da se potapšemo po ramenu.
Ekipa koja realizuje Kviz (voditeljka Vesna, realizator Igor, kamermani/tonci/montažeri Bela i Siniša, kao i sekretarica Tanja) su dobro uvježbani pa je samo snimanje teklo bez problema.

Dobar posao smo uradili.