уторак, 30. јун 2015.

PRVI HONORAR

Pošto smo se hvalili prvim poslom preko EK "Kikinda" (vidi: OVDE) red je da se pohvalimo i prvim honorarom. Danas su autori dobili svoj pošteno zarađeni honorar.
Mislim da se možemo podičiti ovim prvencom. Od poziva u sredu, preko dogovora u četvrtak (tapšem se po ramenu),  avansa u petak, sastavljenim skandinavkama u subotu, pripreme za štampu u nedelju i potvrde prijema u ponedeljak, do današnje uplate ostatka ugovorene sume. Sve je teklo k'o po loju. Honorar je odmah raspoređen, a ostalo je nešto i u "kasi" za tekuće troškove.
Naravno, valja pohvaliti i agenciju koja nas je angažovala, jer se retko dešava da neko bude isplaćen za ukrštenice koje će biti štampane tek za 15 dana. Rezultate našeg rada imaćete priliku da vidite širom Srbije u jednom velikom trgovačkom lancu, kada uzmete katalog sa proizvodima jedne velike firme iz Novog Sada.

5 коментара:

Luka је рекао...

Ovaj blog najbrže prati aktualna događanja, najčešće enigmatski, te nikakvo čudo da je i ova ekspresna akcija odrađena za samo 7 dana, što je popraćeno ažurnim plaćanjem.
Čast mi je bila biti dio nje, vjerujućći da nije i posljednja.

IlijaO је рекао...

Nadam se da ćeš sačuvati po jedan primjerak za ( za sada neaktivne članove) EKK-a. A kako je vidljivo, zagonetački kraci šire se i van Kikinde. Novi Sad pa Rumunjska- jbt- šta je slijedeće? Za pohvalu sekretaru i vrijednim članovima kluba!

Mandrak је рекао...

Čestitam klubu i zahvaljujem se rukovodstvu što ne zaboravlja i svoje teritorijalno udaljene članove (posebno se zahvaljujem sekretaru koji je ekspresno prosledio honorare). Ovo je mali korak za čovečanstvo, ali veliki za EKK. :)

Slavko Bovan је рекао...

Zahvaljujem.
Aktivno se radi, a svakodnevno se uspostavljaju novi kontakti. Biće još poslova i poslića za sve članove, a biće i nekih takmičenja za rešavače.
Danas evidentiramo i 40. člana (Dijana Božić iz Kikinde).

Slavko Bovan је рекао...

Što se tiče prvog honorara, mislim da su autori zadovoljni i brzinom isplate i visinom honorara (nije spektakularan ali je više nego dobar).