понедељак, 19. септембар 2016.

DOLAZITE U KIKINDU (4)



Za subotu, 8. oktobra 2016. godine, u okviru „Dana ludaje“, planirano je okupljanje enigmata u Kikindi i održavanje niz  formalnih i neformalnih „akcija“ u organizaciji EK „Kikinda“. Okupljanje će početi još u petak, kada dolaze prvi gosti, a „oficijelno“ okupljanje kreće u subotu od 11 sati.
Skupština EK „Kikinda“ počinje (u Kulturnom centru) u 13.00, a nakon toga kreću, paralelno, dva takmičenje – 3. Otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka i 1. Sudoku-turnir. Zahvaljujući kompaniji „Gomex“ na skupštini i na takmičenju imaćemo obezbeđeno osveženje i okrepljenje. Nakon proglašenja pobednika ova dva takmičenje, te uručenja nagrada i pehara za najbolje učesnike konkursa „Enigmatski Dani ludaje“ planiran je zajednički ručak i nastavak enigmatskih razgovora. EK „Kikinda“ za članove i goste obezbediće (i platiće) ručak te je potrebno da se odmah prijave svi koji tog dana imaju nameru da budu učesnici 2. Internacionalnog skupa enigmata „Dani ludaje“ kako bismo rezervisali dovoljno mesta u nekom od kikindskih restorana.
Ne računajući Kikinđane, do sada su se prijavili: Dragiša Cetić sa suprugom (Gacko), Krsta Ivanov (Bor), Milorad Živanić, Miodrag Ivanišević i Radojica Jovičić (Beograd), Vesna i Jovan Nedić (Beli Manastir), Ilija Ozdanovac (Privlaka), Ante Popić (Vinkovci), Josip Dubrović (Osijek), Milutin Tepšić (Kljajićevo), Gojko Mandić i Nebojša Dragomirović (Banja Luka), Mirko Stanković (Čelinac), Vera i Dinko Knežević (Batajnica), Branislav Nikić sa suprugom i sinom (Požarevac).
Od danas će biti upućenivani zvanični pozivi ESS, klubovima i članovima EKK, kao i pojedinim kolegama, ali nemojte čekati poziv. Ako imate želju da se toga dana družite s enigmatima u Kikindi, izvolite.
 OVDE POGLEDAJTE: DOLAZITE U KIKINDU (3)

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Bilježim i Sofiju Necin sa kćerkom.

Slavko Bovan је рекао...

Ubrzano radim na organizacionim poslovima (+ žiriranje EDL) jer je u planu i put za Hercegovinu. Naime, kada već idem u Široki, treba iskoristiti momenat za provođenje nekoliko dana odmora u zavičaju.

Na "odmoru" sam već od danas. Treba uraditi još gomilu poslova, pa put pod noge, a onda trkom nazad u Kikindu. Valja dočekati goste :)

Danas sam imao plodotvorne razgovore sa gradskim čelnicima. Trebalo bi da bude sve u redu. Od Grada imamo vrlo značajnu podršku svake vrste.

Slavko Bovan је рекао...

Za subotnje druženje bilježim Milana Žarkovačkog i Nadu Matijević.