понедељак, 21. август 2017.

PUTINA OD MILUTINA

Moj Drug Milutin Druga Klupa Do Vrata, silno se iznenadio kada sam mu za Vidovdan (kada je još nekoliko dragih kolega, saradnika ovog bloga) poslao poruku: "Sa željenjem te obaveštavam da moram da uvedem recipročne mere izazvane neprijateljskim aktima nekih klubova prema EKK. Dok se stvari ne normalizuju, TIO neće objavljivati priloge članova tih klubova".
Naravno, u kasnijem razgovoru i s Milutinom (meni jednom od najdražih kolega) i sa drugim uvaženim i dragim kolegama koji su, ni krivi ni dužni, potpali pod "sankcije", sve smo razjasnili, ali princip je princip i mora da se odnosi na sve. 
Sada, kada smo "resetovali" odnose, odnosno kada je "Piramida" povukla neke zahteve, Milutin je "odmrznut" (i na njegovo i na moje zadovoljstvo). Tim povodom, u nedelju mi je Moj Drug Milutin Druga Klupa Do Vrata na Paliću predao poklon - Magnet sa likom sove utine, odnosno kao on reče - PUTINE (Palićke utine). Poklon je uredno smješten u klupske vitrine koje postaju pretesne za priznanja i nagrade. (Moraću da nabavim još jednu vitrinu). Milutinu zahvaljujem, a objave njegovih priloga možete očekivati u narednih nekoliko dana.

3 коментара:

Nedjeljko Nedić је рекао...

Milutinu samo još treba kosa narasti.

Rešad Besničanin је рекао...

Mlad je on - ima vremena.

Dragiša је рекао...

Simpatičan mladić!