среда, 24. јануар 2018.

REBUS IZ 2017.(12)

Podsećamo se Dejanovih rebusa sa prošlogodišnjeg takmičenja. Ovo je najava takmičenja u rešavanju rebusa Dejana Minića, tradicionalno 27. januara na TIO.

7 коментара:

IlijaO је рекао...

Uzmeš Espumisan ili Flobian!

Dejan Minić је рекао...

A da li bi pomogla ona tvoja domaća?

IlijaO је рекао...

E, zato mene to ne pati ( niti smeta)! ;-))

IlijaO је рекао...

Vrijeme je napisati rješenje:
NADIMANJE MI SMETA ( nad imanjem Ismeta)

N. Petkovski је рекао...

Misliš: PREPISATI iz prošle godine.

P.S. (Ne znam da li je ovo tačno, ali koliko je meni poznato Ismeta Dervoz nakon udaje za košarkaša Rođenog Krvavac, promenila je prezime i uzela muževljevo - Krvavac. Da li se odonda nešto promenilo, nije mi poznato).

IlijaO је рекао...

Pa da, Nikola!Nitko se nije potrudio ni to. Ali, ja u arhivi( pismohrani) čuvam sve od kako sudjelujem u raznoraznim blogovskim natjecanjima, pa se poslužim! A ti nisi sudjelovao lani, ili...? Bumo videli 27.!
A što se tiče prezimena Dervoz,ja je znam i ovako i onako, ali podatak je relativno svjež - tek godinu- a ona se udala prije oho-ho godina. Tko zna...ili je dano prezime mala glavolomka ili zamka?

N. Petkovski је рекао...

Potrudio sam se ja, ali nisam se odmah setio za "IMANJE" pa sam pronasao resenja iz prosle godine, ali sam ja posten i nekorumpiran inspektor, a i kad sam bio u skoli posteno sam zaradjivao petice, nisam prepisivao, pa nisam ni sad :):):)