петак, 26. јануар 2018.

UPLAĆENA ČLANARINA



15 коментара:

IlijaO је рекао...

Danas je održan bilateralni sastanak ( ja i Nediljko Nedić), koji zbog živosti i problematike nije zabilježen kamerom, a sve povodom stanja u ESS-u kao i našem upitnom statusu ( kao članova kluba EKK)u toj krovnoj instituciji, ali i dogovora o nazočenju na okupljanjima enigmata u RS.
Zaključak je, ukratko, da mi ne možemo mijenjati stanje i razmišljanje, ali da smo svakako sudionici ( ako Bog da zdravlja) na okupljanju u S. Mitrovici!
Pa makar u nekom kafiću u centru....
Isto tako izražena je želja da se svi nesporazumi i problemi riješe na obostrano zadovoljstvo( ESS i EKK), jer ovo sada je neprihvatljivo i uglavnom nerazumno!
Mi smo za druženje, ali uz međusobno uvažavanje i poštivanje, vjerujem, na radost svih enigmata, ma gdje oni bili!
Ovaj post daje nadu da će tako i biti!

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

IlijaO napisa: "Mi smo za druženje, ali uz međusobno uvažavanje i poštivanje, vjerujem, na radost svih enigmata, ma gdje oni bili!"

Potpuno sam saglasan.

Slavko Bovan је рекао...

Znajte da vas dvojicu današnjih susretaša trenutno gledam mrko-poprijeko preko monitora jer se niste fotografisali. :)

Luka је рекао...

Biće da nisu fotogenični!

N. Petkovski је рекао...

Grešiš i pogrešio si i to dvaput. Prvo - nisi se potpisao, a drugo - ne znaš čitati, lepo piše u dopisu poslan Enigmatskom savezu Srbije (predsedniku Željku Dimoviću i sekretaru Vladimiru Šariću) da je uplaćeno 5.500 dinara za članarinu za 11 članova EK "Kikinda" i nabrojana su njihova imena. Na novčanim uplatnicama se obično stavlja ime i adresa neposrednog uplaćivača. t.j. osobe koja to lično uradi na šalteru (jer ponekad je potrebno pokazati i ličnu kartu uplatioca).

A samo da si pročitao komentar Ilije Ozdanovca malo iznad tvog komentara i da si bar malčice ispoštovao njegove reči i založbe. Ali avaj ...

Slavko Bovan је рекао...

...ili nisu imali narandžaste dresove pri ruci.

N. Petkovski је рекао...

Eh, dok sam ja pisao odgovor za nepotpisani anonimni komentar, taj drski komentar je već izbrisan. Ali onome kome je moj komentar bio upućen zna.

Slavko Bovan је рекао...

Nikola, ti griješiš jer odgovaraš na anonimne provokacije.
Uplaćeno je na način kakav je dogovoren juče u Kikindi. Mogli smo se dogovoriti da bude uplata tako da se prebaci honorar koji treba isplatiti Zlatanu za "Blic", ili na neki drugi način, a mi odlučismo da je ovako najbolje.
Dakle, Nikola, bespotrebno je polemisati sa nulama (Tako se ovom blogu tretiraju anonimni provokatori). Bilo koje potpisano pitanje dobiće odgovor. Anonimni komentari se brišu.

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

U šetnji kroz enigmatske blogove zapazih (što me nečudi) da ima dušebrižnika kol'ko voleš! Izgleda da su se nule razmnožile pa se jako sekiraju što ove naše domaće nulice koje pokušavaju sa provociraju bivaju izbrisane.
Kao što rekoh nekoliko puta, TIO ima i vaspitnu ulogu. Učimo lijepim manirima one koji su to propustili da usvoje u ranoj mladosti. Šaranje po tarabi nije poželjno na TIO. Korištenje drugih taraba, ič me se ne tiče.

N. Petkovski је рекао...

Slavko, prihvatam bez prigovora tvoju kritiku na moj komentar jer je na mestu. Nisam ni imao nameru da komentarišem, ali nisam mogao da se uzdržim jer je anonimčev komentar usledio odmah nakon veoma lepih, korektnih i časnih reči i želje Ilije Ozdanovca, čime je devalvirao i ponizio sve ono pozitivno što je Ilija napisao. Zato sam morao anonimcu da dam jednu "vaspitnu po ušiju".

Taj prvi anonimni komentar sam uspeo da pročitam pre nego si ga izbrisao, a koliko vidim kasnije je usledio još neki anoniman komentar koji je takođe izbrisan, ali ga nisam pročitao. Ako je to isti anonimac i ako se njegov komentar odnosio na moj komentar, onda imamo posla sa bolesnom osobom, kome izgleda nema leka.

Ajde ljudi pročitajte još jednom Ilijin komentar, onaj prvi na ovom postu.

Slavko Bovan је рекао...

Niklola, bolje je što nisi pročitao obrisani komentar, Vjeruj mi da ne želiš znati šta je bilo napisano, te te javno molim da ne tražiš da ti kopiram komentar.

Slažem se da je bolje da se vratimo na komentar IlijeO, za koji rekoh, a sada ponavljam - Potpunosam saglasan.

N. Petkovski је рекао...

Aha, tako dakle. Ako je taj komentar bio na moj račun, da vam ispričam šta mi se dogorilo kad sam bio vojnik. Budi me usred noći dežurni desetar, drmusa mi rame i kaže: "Ajde Nidžo ustaj, požarni si u hodniku, a ja tebi dvaput". Ustajem ja sanjiv i pitam ga: Šta ti znači to "a ja tebi dvaput". A on mi odgovara: Pa budim te iz najslađeg sna, pa mi sigurno sad psuješ mater, pa zato ja tebi kažem "a ja tebi dvaput". Pa, eto, štogod je anonimus pisao (ako se radi o meni), ja mu poručujem "JA TEBI DVAPUT", ma ako treba i TRIPUT.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Pili smo mIlijunu medovaču, tema je bilo napretek, pa nam fotografiranje nije palo na pamet. Nijedan od nas nema mobilni, a susjeda nije smjela doći!