понедељак, 8. октобар 2018.

BJELOVAR (1)

Subota, 06.10.2018.
Ovog momenta stigao sam u Kikindu iz Bjelovara. Put jeste dugačak i naporan (krenuo sam juče oko 15.00) ali za DOBRE stvari valja se malo i žrtvovati. U Bjelovaru je bilo izuzetno dobro, potvrđeni su visoki standardi postavljeni u Belom Manastiru, te će biti dosta (rekordan broj) objava. Jesam umoran, ali od mene se očekuju izveštaji, pa odmah krećem. Probaću da pomirim dve "suprotne" težnje - Da se sve što pre objavi i Da se objave prebrzo ne smenjuju. Stoga sam odredio tempo objava - Na svaka 3 sata nova objava. Sledeća objava je u 11.15, a onda na svaka tri sata, pa dok vam ne dosadim. (Ima dosta zanimljivog materijala).

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Zateklo me mnoštvo poruka, a vidim da je bilo i aktinosti na blogu. Malo da predahnem, te krećem u "raskrčivanje" poruka i dovođenje bloga u "normalu".

Slavko Bovan је рекао...

Vrlo sam zadoboljan svime u Bjelovaru. Biće pohvala, čestitanja...
Za početak ću se pohvaliti da je TIO od čvora dobio veliku ZAHVALNICU za višegodišnji doprinos u promidžbi ZD "Čvora" te pomoći u promodžbi SOZAH-a.
Velika zahvalnost Čvoru od strane blogogazde TIO.

Hrvoje Horvat је рекао...

Blogogazda Slavko, i nama je drago da smo se još jednom družili. A ne bih se htio opkladiti ali mislim da smo mi eto ponovo PRVI u nečemu, a to su zahvalnice za moderan način komunikacije - blogove. Hvala TI na još jednom na promidžbi ČVOR-a i 34. SOZAH-a.

Rok Ban је рекао...

Red je da se to- zahvalnica i slikovno pokaže.

Slavko Bovan је рекао...

Sve će se pokazati i prikazati, ali idemo redom, pa dokle stignemo :)