субота, 4. јун 2022.

OBAVEŠTENJE

Obaveštenje za sve zainteresovane:

Žiriranje za Memorijal "Đuro Knežević" praktično je završeno (rok za slanje bodova je danas do podne). Pobednički anagram smo dobili, a rezultate ću objaviti popodne ili večeras.

(Od ranih jutarnjih sati sam u "radnji". Pripremam objave za naredne dane, u podne EK "Kikinda" organizuje za Zrenjanince i Kikinđane kvizing za Svetsko prvenstvo, a popodne imam neke lične obaveze. Znam da su mnogi nestrpljivi da saznaju rezultate pa ću se potruditi da objava MĐK bude što ranije).

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Nezvanično - Stanje na tabeli govori da prvoplasirani anagram ima dvostruko više bodova nego drugoplasirani i trećeplasirani, odnosno prvi ima isto bodova kao drugi i treći zajedno.

Slavko Bovan је рекао...

Hajde da isprobamo očekivanja učesnika.
Ima li neko da se usuđuje da kaže da OČEKUJE PLASMAN U PRVIH DESET?
Hajde, samo hrabro. Anagramista mora biti, biti, biti hrabar.

Željko Jozić је рекао...

Ukoliko su se članovi žirija dobro naspavali, nešto fino pojeli i popili prije žiriranja te da ih partnerica nije jako nasekirala očekujem plasman među prva tri, ukoliko anagram nije diskvalificiran. Eto, skromno :)

P.S. Ukoliko se dogodi da se dogodi, cijeli iznos novčane nagrade poklanjam
klubu EKK.

Slavko Bovan је рекао...

Željko, vrlo cijenim to što si javno iskazao svoja očekivanja. Vidjećemo!

Mogu samo kazati da je 45 anagrama dobilo makar jedan bod. Pobjednički anagram ima 72 boda.

Slavko Bovan је рекао...

Sad se isključujem da ne zadocnim na kviziranje. Čekam vas sve na okupu u popodnevnim časovima. Hajde da se okupimo i pobjedniku uzviknemno BRAVO!...a onda složno da ošinemo po sudijama i organizatoru :)