петак, 26. август 2022.

PISMO V. ŠARIĆA

Поштоване колеге,

подсећам вас да је потребно да се изврше уплате аванса за учешће на 21. СЕС-у и изврше пријаве до 1, септембра (аванс од 2,500,00 динара на рачун ЕСС).
Уплате су извршили и уједно се пријавили 14 енигмата:
1. Војин ВУКШИЋ, 2. Мирослав ЛАЗАРЕВИЋ, 3. Зорица ЈАКОВЉЕВИЋ, 4. Милосав МАРЈАНОВИЋ, 5. Миленка МАРЈАНОВИЋ, 6. Гордана ЈОВАНОВИЋ ШАРИЋ, 7. Владимир ШАРИЋ, 8. Драгиша ЈОВАНОВИЋ, 9. Радомир МАТИЋ, 10. Енеса БЕСНИЧАНИН, 11. Решад БЕСНИЧАНИН, 12. Саша ЧОЛАКОВИЋ, 13. Љиљана ЈОВАНОВИЋ и 14. Радослав ЈОВАНОВИЋ.
Пријаве су извршили путем мејла и телефонски:
1. Марјан РАДАКОВИЋ, 2. Србијанка РАДАКОВИЋ, 3. Славко БОВАН, 4. Милијана БОВАН, 5. Вања ТОМАШЕВ, 6. Зоран МИЛУНОВИЋ, 7. Данијела МИЛУНОВИЋ, 8. Небојша ВУЧИНИЋ, 9. Крста ИВАНОВ, 10. Зоран МИЛОШЕВИЋ, 11. Воја ДОДЕВСКИ, 12. Драгица ДОДЕВСКИ, 13. Верољуб БАБИЋ, 14. Славица БАБИЋ, 15. Сретен ПЕРИЋ, 16. Јадран ГОЛОИГРА, 17. Ацо ЈАНКОВИЋ, 18. Драган МАТОВИЋ, 19. Бранислав НИКИЋ, 20. Гордана НИКИЋ, 21. Радојица ЈОВИЧИЋ, 22. Златан ПУПЕЗИН, 23. Видоје СТЕФАНОВИЋ а распитују се да дођу: Гојко МАНДИЋ, Небојша ДРАГОМИРОВИЋ, Божо МИЉЕВИЋ и Драгиша ЦЕТИЋ.
Дакле, очекује се бар 40-ак енигмата од чега ће већина бити смештена у хостелу "Ринглов" (двокреветне и трокреветне собе са купатилом) и пратећем депандансу (купатило на две собе). Уколико буде већег интересовања укључиће се и приватни смештај.
Предлог ОКВИРНОГ ПРОГРАМА 21. СУСРЕТА ЕНИГМАТА СРБИЈЕ је достављен раније а коначан текст ћемо утврдити средином септембра.
Треће Првенство Србије у састављању загонетака је завршено и ускоро ће бити саопштени резултати. Приказ овог такмичења биће детаљно дат у "Гласнику" ЕСС а награде ће бити уручене на 21. СЕС-у.
Лого 21. СЕС-а урадио је Бранислав НИКИЋ а Председништво ЕСС је то прихватило (већином гласова). 
Обавештавајући вас о свему овоме срдачно вас поздрављам.
Председник ЕСС
Владимир Шарић

13 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Уплата од 50% аранжмана или целог аранжмана треба да се изврши на рачун Енигматског савеза Србије број: 325 – 9500600039099 – 26 са назнаком за 21. СЕС у Коцељеви. Пријаве се врше на мејл председника ЕСС: vlagor5149@gmail.com.

Slavko Bovan је рекао...

Juče sam razgovarao sa Zlatanom Pupezinom (u Nakovu je). Možda će i on na Susrete, ali ostavlja ogradu (citiram):"Ako zdravlje dozvoli". Dugo se oporavljao od korone, sada je sasvim dobro, ali...
Sada su nam u fokusu Dani ludaje, a za kasnije ćemo da vidimo.

Slavko Bovan је рекао...

Molim članove EKK koji misle da ima MAKAR MALO šanse dođu na Susrete u Koceljevu da se jave (javno u komentaru ili na mejl).

IlijaO је рекао...

Koliko se sjećam, ranije sam razgovarao sa Legom i Neneom, i nekako smo za Koceljevu! Još provjerim pa javim!

Slavko Bovan је рекао...

To vam je u "komšiluku" (100-nak km udaljenosti).

IlijaO је рекао...

Provjereno- ja i Nene smo sigurni, a Lega još razmišlja ( sporan mu je termin!). Moramo si pisati oko načina plaćanja avansa!

Slavko Bovan је рекао...

Vjerujem da ćemo naći način za uplatu avansa i za vas i za četvorku koja "pokazujen interesovanje" (Gojko, Božo, Nebojša i Deragiša). Evo prijedloga - Pošto trenutno ima 14 "viška avansa" (platili cijeli iznos) dakle ESS ima lufta za 14 zainteresovanih koji bi te razlike "ispeglali" na licu mjesta.

Slavko Bovan је рекао...

Meni se čini da će biti dogovaranja kako sklopiti takmičarske ekipe EKK (prvu, drugu i treću). Konkurencija za prvu ekipu je baš žestoka. Dobrovoljno se javljam da budem u drugoj ekipi.

Slavko Bovan је рекао...

Nadam se da će se drugi klubovi i sekcije potruditi da imaju makar jednu takmičarsku ekipu.

IlijaO је рекао...

A sa kim rješavaš rebuse?

Slavko Bovan је рекао...

Sa Najboljom Od Svih Žena, ako se ne dogovorimo drugačije :)
(Dogovor kuću gradi).

Slavko Bovan је рекао...

Danas smo Vanja i ja imali brzi sastanak u prolazu. On je danas uplatio avans (2500) a Bovani će sutra.

Slavko Bovan је рекао...

Zasad članovi EKK za Koceljevu evidentirani:
1. Vanja Tomašev
2. Slavko Bovan
3. Gojko Mandić
4. Nebojša Dragomirović
5. Božo Maljević
6. Dragiša Cetić
7. Ilija Ozdanovac
8. Nedjeljko Nedić
9. Milijana Bovan
10. Miodrag Ivanišević

Biće još!

Na spisku učesnika ima još članova EKK, ali oni su evidentirani kao članovi drugih klubova.