четвртак, 23. новембар 2023.

STANKO JAVLJA


 Piše Stanko Šarac

Poštujući pravilo da trebamo biti potpuno informirani, koristim priliku javiti da sam (bez imalo enigmatike!) kao predstavnik suvlasnika okončao postupak sanacije krova  nakon ljetošnjeg olujnog nevremena. U početku nisam bio optimist, ali ispalo je dosta dobro, kako je moglo biti. Kao suvlasnici smo djelovali složno i odmah.
U vrijeme nedostatka radne snage i velikih šteta u Zagrebu (potres, nevrijeme)  posao smo završili prije nedavnih kiša koje su dobrano i uspješno testirale izvođača i ugrađene materijale. Osiguranje zgrade korektno, upravitelj zgrade ažuran, izvođač uredan i finale se vidi na slici!
Usput, moji susjedi/suvlasnici  u većini su bivši i sadašnji radnici ZET-a kojega je kolega Radisavljević nedavno promovirao i na stranicama Večernjaka i Kviskoteke! Nadam se da će mu ZET barem dati povlastice u gradskom prijevozu kada boravi u Zagrebu!

3 коментара:

Aljoša Vuković је рекао...

Bravo, Stanko! Daj Bože da do toga nikad nije došlo, ali lipo je znati da se neke stvari naprave u roku i, kako slika kaže, kvalitetno, a što se tiče Zorana, za one premetaljke mirita mukti godišnju kartu.

Slavko Bovan је рекао...

Stanko piše:

Zahvaljujem!
Glede Aljošina komentara, samo dodajem da sam svoj prijedlog poslao ZET-u! Živi bili pa vidjeli...
Pozdrav svima

Aljoša Vuković је рекао...

👍