субота, 28. децембар 2013.

NAGRADE

Kao što, verovatno, znate danas od 18 sati počinje tradicionalno prednovogodišnje takmičenje u rešavanju rebusa koje je pripremio velemajstor Milan Sečujski. Ovo značajno takmičenje enigmata, valja dostojno i podržati. "Tupljenje i oštrenje" zahvaljuje kolegi Sečujskom zato što je odabrao baš TIO za prezentaciju 24 odlična rebusa. U znak podrške, "gazda" bloga obezbeđuje bogat nagradni fond.
Prvoplasirani rešavač biće nagrađen knjigom "Rečnik gluposti i grešaka u rasuđivanju" (u znak podsticaja da ne napravite kakvu glupost prilikom rešavanja ili napravite grešku u rasuđivanju prilikom upisivanja rešenja rebusa). Prema internetu - ova knjiga u knjižarama košta 2300 dinara.(Čuvam je već godinu dana specijalno za ovu priliku).
Nagrade (takođe, vredne knjige) su obezbeđene za još najmanje drugo i treće mesto. U zavisnosti od broja takmičara, moguće je da će nagrade dobiti i četvrti, peti,...
Najmanje jedna knjiga biće dodeljena žrebom. Svi koji pošalju makar jedno tačno rešenje (makar jedan rebus) ulaze u konkurenciju za nagradu. Ovo je stimulacija za sve kojima rešavanje nije jača strana a koji žele da svojim učešćem podrže ovo značajno takmičenje, omasove ga i tako nagrade trud autora. U zavisnosti od broja učesnika, možda će biti više od jedne nagrade (verovatno će biti više od jedne nagrade).

Нема коментара: