недеља, 11. фебруар 2018.

MASTERS U KIKINDI

Svečano otvaranje zadataka u podne

Četa mala ali odabrana

Radna atmosfera

Kralj kikndskog kvizinga - Vanja Tomašev
Danas je u Kikindi održan treći Masters u sezoni 2017/2018 u organizaciji Srpske Kviz Asocijacije. Zrenjaninci su bili sprečeni, pa se takmičilo petoro Kikinđana. Najbolji rezultat imao je, kao i svaki put do sada Vanja Tomašev. Evo i tabele:
1. Vanja Tomašev   121 (61 + 60)
2. Branko Ljuboja  101 (54 + 47)
3. Slavko Bovan  74 (35 + 39)
4. Isidora Mirković 66 (34 + 32)
5. Miroslav Grujić 36 (17 + 19)
Organizator takmičenja u Kikindi je EK "Kikinda".

2 коментара:

Belirac је рекао...

Evo i kompletnih rezultata: Srspska kvizing-asocijacija.

Slavko Bovan је рекао...

Danas sam javno obaćao da ću ubuduće ozbiljnije (čitaj: zainteresovanije)pristupiti ovom takmičenju. Naime, nakon 40-tak minuta rješavanja u drugom setu takmičenja, učinilo mi se da sam upisao sve što znam te sam (čekajući 60.minut) malo glumio fotoreportera, gledao kroz prozor, ... ne misleći više o pitanjima, a onda mi je sinuo još jedan odgovor za koji sam mislio da pojma nemam o tome. Tada obećah da AKO TO BUDE TAČNO ubuduće ću probati da osvojim više bodova. Bilo je tačno, ali je bilo 4-5 pitanja kod kojih sam upisao tačno rješenje, a onda to precrtao, 10-tak kojih se nisam mogao dosjetiti a koja su mi kao "dobar dan" (Npr. Ljermontov). Sve u svemu, 74 tačna i nije tako loše, ali može znatno bolje.
Uzgred rečeno, svima preporučujem da se povremeno oprobaju na ovakvim takmičenjima, radi sopstvene provjere znanja i pamćenja.