субота, 28. јул 2018.

RONALDO

Eroteka (204)
Svi svjetski mediji su propratili senzacionalni transfer Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus. 
Tu globalno začajnu vijest mogla bi da zasjeni eksluzivna informacija koju nam naš reporter Dragiša Cetić šalje iz Mostara. Naime, noćas (kada jer zabava dostigla vrhunac) enigmatski Ronaldo - Željko Marinović (poznat pod nadimkom Džems) potpisao je pristupnicu za EK "Kikinda". Na ekskluzivnoj fotografiji načinjenoj u 01.45 zabilježen je momenat kada je Džems radosnu vijest o prelasku u narandžasti tim podijelio sa mladim damama za susjednim stolom. Vijest jeste senzacionalna i ekskluzivna, naš lutajući reporter jeste pouzdan izvor, ali TIO je ozbiljan medij, te ćemo, ipak, sačekati da dobijemo potvrdu da li je "Ronaldo" prošao doping-test, da li su ga mlade obožavateljke ostavile u životu ili su ga oduševljeno raščerečile kada su saznale za prelazak u EKK, da li ima kakvih drugih smetnji vezanih uz ranije angažmane ove zvijezde (eventualni ugovori sa enigmatskim listovima, ,,,), U sjedištu EKK nismo uspeli da dobijemo potvrdu jer se čelnici još ne oglašavaju ovim povodom (spavaju!). Naime, još nema zvaničnog saopštenja za javnost,,,, Ipak, iz pouzdanih i dobro obavještenih izvora saznajemo da je narandžasti dres sa brojem 96 već ispeglan i spreman da bude svečano uručen Marinoviću.
Pratite TIO i sve ćete saznati.

9 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Jutros zorom sam pokušao da kontaktiram članove EKK koji se nalaze na licu mjesta (Cetić, POpić, Dubrović i Ozdanovac) ali sa druge strane žice čuje se samo "tu-tuuuu...birani pretplatnih trenutno nije dostupan...pozovite kasnije".
Nije valjda sa su noćas konzumirali kakav alkohol i nešto malo duže slavili pa se još nisu razbudili? Sumnjam! To su sve sportski tipovi. Spavanje najkasnije u 22, samo sokići i voda,...
Ipak je već 6.45. Mora da su budi!
Biće da su loše telefonsko-internetske veze.

IlijaO је рекао...

Jutro je u Mostaru. Za divno čudo.Mjesec je prošao svoju ćudljivu fazu. Neki su ranom zorom budni i spremni za dalje, neki još gledaju kroz prozor, ne vjerujući da je (već ) svanulo...
Pozdrav svima....

Slavko Bovan је рекао...

Jeste li svi na broju?
Vidim da će to biti lijepo društvance. Ima nagovještaja da ćete danas dobiti još jednog nenajavljenog gosta (sinoć se dvoumio, troumio,...).

IlijaO је рекао...

Znaš kako se kaže: Sve je pod kontrolom....

Slavko Bovan је рекао...

Da li se meni ovo dobro čini, da je ovo restoran "Maslina"?

IlijaO је рекао...

Jebote, pogodi od prve....

Slavko Bovan је рекао...

Nisam inspektor, ali imam oštro oko. Vidi se M i mali dio slova A,
(Nisam bio u tom resstoranu. Priznajte da ste tamo otišli da zavarate trag!)

Slavko Bovan је рекао...

Dopuna, na slici je i drvo/logo. Na slovo M sumnjam da je MURVA. Naziv za restoran "MURVA" nije prikladan jer postoji mogućnost da neki gosti, možda enigmati, naprave logogrif.

Slavko Bovan је рекао...

Nema novih javljanja iz Hercegvine. Ili su velike vrućine pa ne rade veze, ili se vrijedno radi na pretresanju aktuelnih enigmatskih tema pa izvještači ne mogu da dignu glavu od posla.
Ček, ček...nešto stiže u inboks.