недеља, 26. август 2018.

DONACIJA

Zabeležen je momenat kada je Nedjeljko Nedić sekretaru EK "Kikinda" predavao NOVAC koje donira Dinko Knežević. Naime, Dinko je preko Nedjeljkovog računa dobio honorar iz Hrvatske, a on je odlučio da to ide u fond za organizovanje predstojećih Enigmatskih Dana ludaje. Novac je uredno evidentiran, deponovan i biće korisno upotrebljen. Zahvaljujem Dinku donatoru i Nedjeljku poštaru.

15 коментара:

Радоја Рацановић је рекао...


Koliko vidim, na ovoj novčanici je slika Ivana Gundulića, a ne Jovana Dučića ili Muse Ćazima Ćatića.

Cryptoman је рекао...

Liči na KM ali samo brojem... :)

Slavko Bovan је рекао...

Ne znam koja je novčanica jer je izvršena konverzija na licu mjesta u dinare.

Анониман је рекао...

to je , naravno , 50 kuna , a 50 km je četiri puta skuplja , Tonći

Slavko Bovan је рекао...

I pored svega, našli smo način da provedemo nekoliko sati u lijepom druženju, Jesu nas malo dekoncentrisale okolnosti ali bilo je lijepo vidjeti se i popričati sa dragim ljudima.
Naravno, raznih šala nije izostalo.
Konsenzusom smo zasljučili da bi Ilija SIGURNo bio pobjednik takmičenja, samo da su mu dozvolili da se takmiči. Naime, pošto se nismo takmičinili ni moja strina ni ja (osvjedočeni favoriti za laskavu titulu), onda je SIGURNO da bi Ilija bio pobjednik. To se samo po sebi se nametalo. Nedjeljko se složio, pristajući na pretpostavku da bi on bio prvi do prvoga.
Stoga je bio red sa pobjednik časti. Imali smo na umu neki sokić, kaficu i sl, ali Ilija odlučno reče NE! Titula prvaka Srbije zaslužuje makar KARAĐORĐEVU ŠNICLU". Raspitasmo se i kažu: "Lasta je pravi restoran za takve prilike". Potražismo LASTU. Ispostavilo se da nije LASTA več LA S TA (sa apostrofilma i francuskim naglaskom?.
Bila je dobra pobjednička karađorđeva šnicla. Zahvaljujem šampionu.

Slavko Bovan је рекао...

Da ne bi bilo dilema, u kasni EKK je 800 dinara. Lijepo. (Inače, Dinko se godinama odriče svih honorara za svoje radove koji bud objavljeni preko EKK).

Slavko Bovan је рекао...

Inače, baš sad saznajem da nas trojica i nismo bili u Sremskoj Mitrovici.
Nebitno, bili smo u LASTI, tu nema dileme.

Slavko Bovan је рекао...

Izvinjavam se što blog malo štuca.Zbog nekih tehničkih problema imam vrlo otežan pristup pa koristim alternativne načine. Ekipa za otklanjanje problema je "na terenu", pa čim se sve dovede u red blog će opet da radi punim kapacoitetom.
PS. Vidim da moji tehnički problemi ne utiču na zainteresovanost cijenjene publike. Zahvaljujem na čitanjima.

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Fali potpis ispod zapažanja u prethodnom komentaru, te se briše.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Jeo i pio u Srijemskoj Mitrovici, a napisali da nisam bio tamo. El Presidente je još uvijek u alkošoku.

Slavko Bovan је рекао...

Nedjeljko, zar ti nije poznato iz istorije da su samodršci (npr. Staljin) sa fotografija naknadno brisali one koji im se ne dopadaju. Dakle, neka broje kako hoće. Ič se ne treba uzbuđivati.

Luka је рекао...

Ako smijem primjetiti sekretaru, ti nisi brisan sa grupne fotke 18. SE(K)S-a, što je zapazio i Anonimac na blogu kod Žece.

Ne znam da li si se ti to počeo dopadati "objavljivaču" ili je on, u brzini objave vijest o "uspješnosti" susreta, zaboravio da te "fotošopira".

Luka је рекао...

Ups, nije Anonimac već Blogočitač!!!

Anonimac tvrdi da je tebi samo do fotkanja, a ti u "Ozon Mediji" svršio u elitu!!!

Slavko Bovan је рекао...

Imam večeras mnogo posla (Brzo ću završiti. Još samo strana za "Somborske novine")pa još nisam imao vremena da pogledam detaljnije iscrpne foto-zzvještaje sa najboljeg okupljanja enigmata od pamtivijeka. Vjerujem da su se anonimci razmahali. To se da i očekivati. Ko god ima svoje "ja" biva ili fotošopira, ili šikaniran ili psovan.