среда, 23. октобар 2013.

SAJAM KNJIGA (4)

Predrag Kovačević, Milorad Živanić, Miroslav Lazarević, Vladimir Šarić, Zoran Kolundžija, Anica Milošev, Slavko Bovan i Jovan Vuković

Izdavačka kuća "Prometej" kao veliki sponzor Enigmatskog saveza Srbije i izdavač mnogih knjiga veoma interesantnim enigmatima, zaslužila je  posebno pripremljenu i dogovorenu  radnu i prijateljsku posetu štandu na Beogradskom sajmu.
Štand "Prometeja" nalazi se u centralnom delu Hale 1, veoma ukusno je dekorisan a nudi obilje knjiga po pristupačnim cenama (veliki su popusti).
Iskoristio sam priliku da Predragu Kovačeviću uručim skroman poklon - knjigu "Mamutska ukrštenica" - u znak zahvalnosti za lično angažovanje pri organizovanju Susreta enigmata Srbije u Kikindi ("Prometej" je darovao 50 vrednih knjiga). Predsednik ESS-a Živanić zahvalio je na darovanim knjigama za Susrete u Vranju, dok je prethodni predsednik saveza ESS-a Miroslav Lazarević podsetio da je "Prometej" poklonio vredan rečnik i za Susrete u Bajinoj Bašti. Sekretar ESS-a, Vladimir Šarić uručio je fotokopiju jedne stranice iz "Blica" na kojoj se (u velikom formatu) vidi da je prvoplasirani na Susretima u Vranju kao nagradu dobio knjige "Prometeja". 
Gospodin Kovačević je izrazio zadovoljstvo posetom u ovakvom sastavu delegacije  iz Enigmatskog saveza Srbije i zahvalio na tom gestu jer se tako vidi da je saradnja obostrano korisna i da se ESS i "Prometej" izuzetno uvažavaju, te da će se saradnja nastaviti. Kopija stranice će biti smeštena u arhivu firme.

2 коментара:

Belirac је рекао...

Tako se to radi!

Slavko Bovan је рекао...

Tako ili nikako!