уторак, 1. децембар 2015.

KVIZ PET PLUS

Enigmatski klub "Kikinda" uspešno je priveo kraju još jednu značajnu akciju. Pre 15 minuta završeno je snimanje finalnih emisija kviza "Pet plus" koje za učenike kikindskih osnovnih škola organizuje RTV "Rubin". Svih 12 emisija (kao i tri finalne) protekle su u pravoj sportskoj i fer atmosferi. Emitovanje počinje u četvrtak (03.12.) a finale je na programu pred Novu godinu. Za sada nećemo objavljivati pobednike, ali možemo kazati da je  pobednička škola osvojila kompjuter, drugoplasirani su nagrađeni video kamerom, a trećeplasirana škola dobiće foto-aparat.
Vanja Tomašev i ja, kao autori kviza vrlo smo zadovoljni kako je sve proteklo, i za sada smo zadovoljni saradnjom sa lokalnom televiziijom. Iskoristili smo šansu da promovišemo EKK. Prema dogovoru, honorar će biti uplaćen za 20-tak dana, a autori se odriču značajnog dela honorara. Za sada ne objavljujemo za koliko će biti "ojačana" kasa kluba samo ovom akcijom, ali suma je verovatno veća od celokupnog godišnjeg budžeta većine enigmatskih klubova u Srbiji. Sve će biti pametno utrošeno za tekuće troškove i akcije koje slede. Članovi EKK na vreme će biti upoznati sa svim detaljima.

7 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Znači, biće kalendara:)

Mirka је рекао...

Bravo, bravo! Mogao bi se i kakav ražanj okrenuti na ljeto, pa da se družimo.

Slavko Bovan је рекао...

Nije loše napomenuti da nije uopšte jednostavno smisliti 564 pitanja + nekoliko rezervnih.

Slavko Bovan је рекао...

Nisam dobro sabrao. Ipak smo uradili 744 pitanja.

Belirac је рекао...

Taman za brošuricu "Ekikijevska kvizologija"!

Krsta је рекао...

Posle svega vidjenog, napisanog, prezentiranog, a sigurno i dobrih kritika posle prikazivanja TV kviza "PET PLUS", EK "KIKINDA" dobiće ocenu 10. Za svaku pohvalu! Pozdrav!

Slavko Bovan је рекао...

Jovane, dobra je ideja o kojoj valja razmisliti.
Krsto, da, vrlo sam zadovoljan kako je sve proteklo. Hvala za pohvalu.