петак, 27. мај 2016.

JUČE U VALJEVU

Pobednici

Nestrpljiva publika čeka početak

Publika

Verica, specijalni izaslanik EKK
TEKST JE OVDE

11 коментара:

M. је рекао...

Za svaku pohvalu.

Unknown је рекао...

Velika zahvalnost ide direktorki škole "NADA PURIĆ" koja je omogućila da se kviz održi,zatim njenom kolektivu na velikoj podršci deci.Po završetku kviza deca su poslužena sa raznim poslasticama i sokovima.Mr.Ana Savković nije samo poznata po dobrom istručnom radu već je i jedna od potomaka Svetog Nikolaja Velimirović.Ona i organizatori dobili su na poklon sliku sa mojim radom iz Manastira Lelić,slika je već okačena u njenoj kancelariji.

Mišo је рекао...

Bravo za organizaciju jedne ovakve manifestacije. Sve pohvale za Vericu, ambasadora EKK na ovom kvizu! To su pravi članovi jedne ozbiljne organizacije!!!

Marko Mihaljević је рекао...

Pohvale i sa moje strane!

Dragiša је рекао...

Verice, iskrene čestitke!

Dejan Minić је рекао...

Bravo, Verice, sve pohvale! Ozbiljan klub, ozbiljni ljudi:)

Slavko Bovan је рекао...

Ova akcija zaslužuje sve pohvale. Na sajtovima i FB stranicama škola koje su učestvovale u kvizu objavljeni izvještaji, a imam informaciju da će zadaci biti objavljeni i u dečijim listovima. Još jedno bravo za organizatore (tu računam i Vericu).

Slavko Bovan је рекао...

Već godinama enigmatske organizacije (Savez, klubovi) u svoje planove kao obaveznu stavku navode "Rad s mladima na popularizaciji enigmatike". Najčešće se na kraju godine konstatuje da nije na tom planu urađeno ništa, odnosno da nije urađeno kako je planirano, ali se "zakunemo" da ćemo to ispraviti naredne godine i tako u krug.
Kada neko (npr. Bor, Kikinda...) ipak uradi nešto na polju popularizacije enigmatike među mladima, čuju se samo rijetki "mlaki aplauzi". Zašto, pitamo se svi?!

Unknown је рекао...

Hvala vam svima!Hvala i onima kojima se ovo ne svidja,to je samo podstrek da se ovakvi dogadjaji dešavaju što češce.

Slavko Bovan је рекао...

Verice, opušteno! Mislim da je malo onih kojima se ovo ne sviđa.

Unknown је рекао...

Slavko,ja isto tako i mislim da ih je malo.Inače ja sam vrlo opuštena jer sam osoba bez predrasuda.