субота, 21. мај 2016.

NOVO KOD HAJRE

Dejan, Marko i Ilija
Hajro šalje obaveštenje da je na svom blogu objavio više fotografija.
VIDI OVDE

9 коментара:

IlijaO је рекао...

Vidi, majko, lijepih li momaka....

Slavko Bovan је рекао...

Zato i jesam odabrao ovu fotografiju kao ilustraciju za putokaz do Hajre.

IlijaO је рекао...

Ja bih se, a vjerujem i ova dvojica, doživotno pretplatili za Unu! Možda postanemo i maskote pa nas uvrste u turističku ponudu....

N. Petkovski је рекао...

Ništa bez mene!!!

Slavko Bovan је рекао...

Hajro, javno priznajem da se vrlo teško snalazim na tvom sajtu. Ako otvorim početnu stranicu, nikako da dođem do mjesta gdje sam pošao (npr. ove fotografije ili ukrštenice/križaljke). Kao prvu pomoć koristim linkove koje šalješ, ali mislim da bi trebalo da na prvoj strani ubaciš putokaze/ piše putokaza do novih objava.

Hajro је рекао...

Hvala ti na primjedbama... To su tehničke "nečistoće" koje trebam počistiti, zato sam i dao direktne linkove na strane, nisam samo rekao "idite na abcitd.com". Nije to veliki problem srediti, ali sam u velikoj gužvi, drma me i 9 sati vremenske razlike, noću ne mogu spavati, a moram i na posao... ima još puno toga ali bolje da se zaustavim.

Najvažnije mi je da što prije ponudim što kompletnije izvještaje sa Une, sređivanje sajta, raspakivanje kofera i sl stvari mogu sačekati... Sajt nisam ni zamislio kao nekakvu tehničku perfekciju, već kao dovoljno organizirano i uredno mjesto gdje će svi moći objaviti štogod na enigmatske teme. Zašto niko ne piše (a uglavnom ni drugdje) možeš pokušati objasniti ili staviti kao temu nadajući se da će se neko javiti. Ja ću nastaviti koliko i kako mogu i znam..., postoje enigmatske teme o kojima ne znam baš ništa, postoje enigmati kojima bi to bilo super lako napisati, postoji prostor i dobra volja...

Радоја Рацановић је рекао...


Хајро, чини ми се да ниси добро разумио Славкову примједбу. Сајт ти је тренутно неупотребљив. На ове 2 нове странице (објаве) може се ући само коришћењем линкова постављених на овом блогу. Ти садржаји се уопште не могу коментарисати. Зато мислим да прво требаш то средити, а затим, брате, добро се одморити и наспавати. Нестрпљиви јесмо, али не толико да остале извјештаје не бисмо могли сачекати још који дан.

Hajro је рекао...

Sve smo se razumjeli samo se malko razlikujemo u prioritetima. Ono što ne radi ovaj čas na sajtu je navigacija i zato sam dao direktne adrese, odnosno linkove za ova dva nova posta (bušmani i fotosi). Za komentiranje sam u posljednjem komentaru na post o Nebojšinom uspjehu objasnio ovo


Analize i komentare mi možete slati na hodzich@gmail.com ili direktno na BLOG na www.abcitd.com na postojeći posljednji post UNA 2016, UNA 2010, UNA 2015. Sve što bude zanimljivo staviću na stranicu sa radovima - želim da na jednom mjestu budu radovi, žiriranje, analize, komentari, prijedlozi ... svima unaprijed hvala.

Dakle,komentirati se može e-mailom ili direktno na sajtu na strani BLOG. Ja ću biti sretan da komentare dodam direktno na odgovarajuće strane, dakle ako komentiraš nešto oko nekog rada, staviću taj tvoj komentar pored tvog rada ili početak pa linkati na drugu stranu. To je cijela ideja - da sve bude na jednom mjesto. Žao mi je ako sve zvuči komplicirano, zaista nije... evo idemo probati, napiši komentar na strani BLOG (na posljednji post na samom blogu) ili mi ga pošalji e-mailom - biće vrlo brzo stavljen gdje mu je najbolje mjesto.
Hvala momci na pomoći, sve ćemo mi to zajedno dovesti na pravi nivo i susret i takmičenja i sajt... kako ide ona "svaki dan u svakom pogledu napredujemo" ...

Hajro је рекао...

Ako još neko ima strpljenja evo sam na sajtu www.abcitd.com sredio stranu BLOG, tu je novi post o novim sadržajima i na dnu strane radi pregled sadržaja sajta. Možete kliknuti (NAJBOLJE JE DESNI KLIK I BIRATI OPCIJU NOVI TAB) i vidjeti stranu koju želite. Naslovi novih sadržaja su crveni. Dakle, idite na stranu BLOG i birajte strane koje želite vidjeti (naslovi starih strana su u plavoj boji, a novih u crvenoj).