уторак, 26. септембар 2017.

EDL - DRUGO MESTO

Nebojša Dragomirović

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ljudi, pa ovo i nije tako loše! (Citat iz filma "Maratonci trče počasni krug").

Mandrak је рекао...

Da krenem od nečeg pozitivnog: sa velikom verovatnoćom se i bez potpisa može zaključiti ko je autor. To je dobro, kazuje nam da je autor izgradio sopstveni stil. Međutim, ja bih mogao da zaključim i da mu se spavalo ili da je imao loš dan, jer pouzdano znam da ume mnogo bolje.

Belina je sadržinski dobra, a osim toga - u mreži ne vidim ništa natprosečno. Čak naprotiv. Nažalost.

Prvo mi bode oči crno polje gore levo. Iz mog ugla, to je ozbiljan minus i kao član žirija takvom radu nikad ne bih dao veliki broj poena, jer se tu vidi koliko je autor neozbiljno shvatio takmičenje.
Drugo, ne sviđa mi se pozicija beline. Niti lepo izgleda, niti je u bilo kom smislu ekskluzivna da bi svi ovi dvoslovi, skraćenice, usitnjeni okolni pojmovi i ogroman broj crnih polja bili opravdani.

Dakle, po mom mišljenju ovde valja samo 7 x 7, i to van konteksta. Ako u procenu uključim i okolnosti, to mu dođe: 1 poen za trud, tako da me uopšte ne čude glasovi sudija koji tu ništa naročito vredno nisu videli.

Iskreno rečeno, sad mi je lakše. Voleo bih da (me) Dragomirović pobedi, ali ne sa ovakvim frk-frk radom za jednokratnu upotrebu.