понедељак, 21. мај 2018.

ANANAS-KUPPočeli smo sa sortiranjem i biranjem najboljih ANAgramiranih NASlova u 3. Kolu „Ananas-kupa“. U ovoj fazi, autori koji su imali više anagrama dobili su spiskove svojih anagrama, a njihov zadatak je da odaberu najviše 15 koji će ići u konkurenciju za bodove. Naravno, autori koji su imali manje od 15 anagrama mogu dodatno redukovati spisak svojih anagrama.

VAŽNO, VAŽNO:
Imamo „situaciju“!
Skrenuta mi je pažnja da je jedan od učesnika bio neoprezan te da nije dobro proučio propozicije. Naime, anagramiramo naslove iz NOVINA (štampanih i ON LINE izdanja). Jedan od učesnika prijavio je anagrame sa PORTALA. To jeste problem, jer ako bismo strogo tumačili pravila, oba prijavljena anagrama bila bi eliminisana. Molim za mišljenje učesnika. Da li „zažmuriti na jedno oko“ i propustiti anagrame na zbirnu listu ili ne?
Ovako ćemo: Pošto imamo 28 učesnika, ako 10% njih (dakle, najmanje troje) smatra da anagrame treba eliminisati, to ću i učiniti. Možete se izjasniti u narednih 48 sati (javno u komentarima, ili tajno mejlom).

6 коментара:

Анониман је рекао...

Posto je ovo samo igra, predlazem da anagrami ostanu u konkurenciji.
poz.
Dinko

IlijaO је рекао...

i ja sam za to da se igramo ( autoru opomena ili napomena).

Dragiša Cetić је рекао...

Slažem se da ostanu. Još ovaj put!

Luka је рекао...

Nek ostanu uz drugarsku opomunu "žućkom"!

Slavko Bovan је рекао...

Učesnici su bili vrijedni pa su svoje liste anagrama već poslali:
Ranko Skopal
Boris Nazansky
Snežana Stamenković Jovanović
Ilija Ozdanovac
Dragiša Cetić
Zdenko Capan

Nedjeljko Nedić је рекао...

Ja sam za diskvalifikaciju.