петак, 30. новембар 2018.

ODLIČAN PET PLUS ZA EKK

Sa prošlogodišnjeg snimanja

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavam članove i prijatelje EK „Kikinda“, kao i ostale zainteresovane, da je danas naš klub sklopio sporazum sa lokalnom televizojom „Rubin“ o snimanju još jednog (četvrtog) godišnjeg serijala kvizova "PET PLUS" za učenike kikindskih osnovnih škola. Snimanje počinje za desetak dana, a snimaće se po ubrzanom tempu jer je planirano da se sve završi do Nove godine. Biće dosta posla, ali je zadovoljstvo raditi za decu i omladinu pa se dvojac autora kviza (Bovan i Tomašev) rado prihvata posla.

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Kao što znate, novac za funkcionisanje našeg kluba prikupljamo na (po našem mišljenju) jedini ispravan način - Svojim akcijama sami sebe finansiramo. Ne naplaćujemo članarinu, ali aktivni članovi preko honorara (i donacija) daju značajan doprinos, te do sada nismo nikome ništa dužni, a može se ponešto i planirati.
Ovaj kviz će takođe bitno popraviti stanje u kasi.
Trebaće novca jer je za proljeće planirana jedna velika akcija (Svetsko juniorsko prvenstvo u Kvizingu) koja iziskuje značajan novac A MI NEĆEMO DA NAPLAĆUJEMO KOTIZACIJU OD UČESNIKA iako to od nas traže jer je kotizacija obavezna po pravilniku Svetske kvizing asocijacije. Dogovorili smo se da EKK iz sopstvenih sredstava uplati kotizaciju (5 evra po učesniku) za sve učesnike. Valja podržati omladinu na svaki mogući način.

Dejan Minić је рекао...

Pretpostavljam da je ovo više napisano za širu enigmatsku javnost, koja redovno prati ovaj blog, nego za same članove koji su upućeni u sva dešavanja. Mogu samo da kažem da je lepo biti član takvog enigmatskog kluba.

Slavko Bovan је рекао...

Hvala, Dejane.
Lijepo je imati ovakve članove (kakve mi imamo).

...a što se tiče tvoje konstataciji - DA, a tako i piše: "kao i ostale zainteresovane".

Slavko Bovan је рекао...

Moram priznati da me pomalo hvata panika od tempa rada koji slijedi...ALI USPJEĆEMO!

Svetlana је рекао...

Super što se organizuju ovakve stvari, jedino ne shvatam politiku boja. Koji su tu "crveni", a koji su "plavi"? :D

Slavko Bovan је рекао...

Svetlana, stalno sam potencirao taj "problem" ali televizija iz nekog televizijskog razloga indistira na ovom kontra rasporedu boja.