петак, 28. јун 2019.

ZAGONETAONICA


NOVA AKTIVNOST ZAGONETAČKOG KLUBA DRAGALIĆ

Edukativno-zabavne radionice ZAGONETAONICE za osnovnoškolce
Zagonetački klub Dragalić organizirat će za vrijeme ljetnih školskih praznika edukativno-zabavnu radionicu ZAGONETAONICA za učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola. Osmišljavamo lagane edukativne i zabavne sadržaje kojima želimo potaknuti naše mlade na okupljanje, druženje, rješavanje, ali i sastavljanje lakših zagonetaka.
Želimo ih potaknuti i na druge oblike kreativnosti i aktivnosti: pisanje, slikanje, novinarstvo, čitanje, naravno ako bude zanimanja za to.
Prva ZAGONETAONICA održat će se u petak, 5. srpnja, a nastavit će se u toku srpnja i kolovoza svaki petak u vremenu od 19,00 do 20,30 sati u vjeronaučnoj dvorani župne kuće u Dragaliću Župe Duha Svetoga za što nam župnik fra Ivo Brezović dao suglasnost.
Sponzori ZAGONETAONICE bit će dvije ugledne tvrtke: „Ljekarne Zubović“ iz Rešetara i „ABC Zabava“ iz Zagreba.

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Svaka čast za "Dragalić".

Slavko Bovan је рекао...

Imao sam neke probleme sa tekstom koji mi je stigao (veličina, tip i boja fonta) pa jedva nekako objavih. Nije baš tehnički ispalo kako sam planirao, ali važno je da je informacija dostupna čitaocima.

Vjeko Hudolin је рекао...

Možda sam nešto zabrljao kod slanja teksta, ali si se, Slavklo, odlično snašao. Hvala na objavi i podršci našem Zagonetačkom klubu. Pozdrav svim posjetiteljima ovog zanimljivog i korisnog bloga s obiljem zagonetaka i informacija iz svijeta enigmatike!