понедељак, 28. новембар 2022.

REBUSANJE (4785)


5 коментара:

Luka је рекао...

Pero Galogaža je za PAZAH '22 napravio rebus s efektnim rješenjem, i žiri ga je ocijenio navedenim ocjenama. U enigmatskom čavrljanju u Omišu, rekoh Peri da je trebao "skratiti" rebus, te da bi isti, vjerujem, bio daleko bolje plasiran.

Čak što više, po mom kriteriju, ta relativno kratka a efektna kombinacija je za "tri koplja" ispred svih radova pristiglih na natječaj, te bijah pomalo ljubomoran što i sam ne uočih tu kombinaciju. Nažalost, ja sam išao koristiti pojmove iz sve 4 grupe, te sa dodatnim slovima, moj rebus bijaše dosta loše plasiran, i na taj način direktno utjecao na moj konačni plasman!

Zdenko је рекао...

SPORTAŠ GODINE JOSIP ALEBIĆ

Aljoša Vuković је рекао...

Odličan mi je ovaj rebus.

Анониман је рекао...

Nikad nije kasno da se sazna da za produženi rebus možeš biti kažnjen. U raspisu natječaja nije pisalo da rebus mora biti ČISTI kao npr. kod Slavka za Dane ludaje. Svejedno, mislim da bi mi za Jo jedan član žirija, nakon konzultacija s Posavinom, dao jedinicu zbog istog korijena, ovako je ipak trojka. Inače, legendarni askovac Josip Joško Alebić bio je stvarno sportaš godine 1977. Pozdrav, Pero

Slavko Bovan је рекао...

Što bi se reklo- TIO ima i edukativni karakter :)