субота, 20. мај 2023.

DANKOVA ČESTITKA

Danko Kujundžić
 

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Фајенорд Ротердам (хол. Feyenoord Rotterdam), често правописно неправилно као „Фејнорд” или „Фејенорд”, јесте професионални фудбалски клуб из холандског града Ротердама. Основан је 19. јула 1908. године и тренутно се такмичи у Ередивизији.

Освојио је 16 титула првакa Холандије, 13 трофеја купa Холандије, 4 суперкупа Холандије, док од међународних трофеја има 1 куп европских шампиона, 2 купа УЕФА и 1 трофеј интерконтиненталног купа.

Своје домаће утакмице игра на стадиону Фајенорда, познатијем по надимку „Де Кујп” (корито), који има капацитет од преко 51.000 седећих места.

Slavko Bovan је рекао...

Nazvim ovog kluba fonetski se izgovara...kako?

Do prije nekoliko godina bio je FEJNORD, pa onda FENENORD, a sada najčešće FAJENORD.

Danko је рекао...

Ove godine postali su prvaci nizozemske Prve lige (EREDIVISIE ) tri kola prije kraja !

Danko је рекао...

Kod nas se uvijek naziv ovoga kluba kao FAJENORD izgovarao (što je i pravilno).

Slavko Bovan је рекао...

VEČERNJE NOVOSTI: ХОЛАНДИЈА ДОБИЛА НОВОГ ШАМПИОНА! Фејенорд је првак након шест година

Slavko Bovan је рекао...

Blic: LUDNICA U ROTERDAMU Traore u 95. minutu šokirao "De Kujp", remi Fejnorda i Slavije uz kišu golova!

Анониман је рекао...

20.5.2023.
''Убише'' нас коментатори и спортске новине и портали. Хватао сам их да у првом полувремену истог играча крсте на један начин, а у другом полувремену га називају другачије. Чак сам то и бележио, онако са стране.... Долазим на мисао да они нас у ствари завитлавају!!! Скоро је била утакмица Манчестер сити - Реал. Увек инспирисани и на тројку укључени Аца на државној телевизији преноси и не може да се суздржи од РУДИГЕР, РУДИГЕР... Весели Ридигер је тридесетогодишњак, на крају каријере, а наш бурни А.С. нам сада открива да смо били у заблуди. Поставља се и питање: Има ли кућа чији је мото ВАШЕ ПРАВО ДА НЕ ЗНАТЕ НИШТА неког лектора и сл... Није А.С. нешто ново. И пок. Владанко Стојаковић, кад је Кројф био на врхунцу каријере, малтретирао нас је једини са КРАЈФ, КРАЈФ, па КРАЈФ... Ацо Јанковић.