субота, 21. децембар 2013.

REAGOVANJE


5 коментара:

Mandrak је рекао...

Sad mi se čini da je prva verzija bila bolja. :)
Umesto narko-kraljeva sam, kao što svako može pretpostaviti, imao Marka Kraljevića. Umesto "Na opasnoj teritoriji" (film Stivena Sigala) imađah "Nema opasnosti", što je naziv knjige Slobodana Mijuškovića. Međutim, hteo sam da pojmom "ukrštenica" presečem krake beline, a da pri tom izbegnem neka crna polja u gornjem delu, pa je sve to ispalo ovako. :)

Btw, ASPIRATER je jedina reč tog tipa (aspirator, inspirator, respirator, konspirator...)koja se završava sa ER, jer je preneta iz francuskog (Klaićev rečnik). To je neka mašina za prečišćavanje žita.

Анониман је рекао...

Ala kompjuter dobro radi otkada je popravljen.

Mandrak је рекао...

Da konstatacija nije suštinski glupa, bila bi čak smešna. :) Ionako je važnije ko kaže, nego šta je rekao... a pošto je autor ovog komentara niko, nije ni važno šta je imao na umu (ili kako god da se zove to što takvi imaju umesto uma).

Slavko Bovan је рекао...

Kao što mogu zapaziti, druga godina rada ovog bloga nastavlja na svijetlim tradicijama prve - veliki broj posjetilaca, dobri, solidni i odlični enigmatski prilozi (uz pokoji opravdan izuzetak), komentari svaka vrste, te povremene provokacije...

Rešad Besničanin је рекао...

Sve je ovde pitko i rešivo! Osmica vrca od opštepoznatih pojmova i odlično osmišljenih sintagmi!